Vill du hjälpa Sverige digitaliseras?

Rekryterare
Digitalakademin
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 januari 2018
Stängs
den 22 februari 2018
Ref:
Digital Coach Digitalakademin
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Deltid

Har du tidigare erfarenhet inom digital kommunikation? Trivs du i kontakt med människor och gillar du att hålla i presentationer? Då vill vi ha med dig som digital coach på resan mot ett mer digitalt Sverige!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Googles räkning tio digitala coacher på deltid till en roll inom ramen för Digitalakademins utbildningsprogram. Digitalakademin är ett initiativ grundat av Google som erbjuder kostnadsfria utbildningar i digital kommunikation, både online och offline via diverse utbildningstillfällen. Som digital coach kommer du att få delta i konceptets utbildningar för egen vinning och skaffa dig meriterande erfarenhet inför framtiden. Innan start kommer alla digitala coacher att genomgå en utbildning framtagen av Google specifikt för denna satsning.

Detta är ett konsultuppdrag på deltid som kommer att pågå i uppskattningsvis sex månader. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult för Google och Digitalakademins utbildningsprogram.

ARBETSUPPGIFTER

Som coach för Digitalakademin blir din uppgift att utbilda Digitalakademins deltagare i digital kommunikation. Detta kommer huvudsakligen ske genom att dagligen hålla i presentationer om ca 45 minuter på scen för en grupp mellan 25-70 personer. Digitalakademin kommer att tillhandahålla allt presentationsmaterial.

Du kommer även att hålla i 30 minuters individuella coachningssamtal då du träffar personer som vill ha hjälp med deras digitala utveckling. Utöver detta kommer du att vara behjälplig på plats och svara på deltagarnas frågor angående digital kommunikation.

VI SÖKER DIG SOM

  • Studerar en pågående eftergymnasial utbildning inom exempelvis digital kommunikation / marknadsföring eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som möjliggör flexibelt deltidsarbete ca 1-3 halvdagar i veckan.

  • Har erfarenhet från antingen tidigare arbetsliv eller privat där du tillgodosett dig kunskap inom digital kommunikation. Till exempel inom onlineannonsering (sök, video, mobil), sökmotoroptimering, sociala medier, webbutveckling eller innehållsmarknadsföring.

  • Har flytande kunskaper i det svenska och engelska språket. Övriga språk är meriterande.

Digitalakademins medarbetare är glada och sociala! Det är även du. För att bli en del av denna unika satsning ser vi att du är en kommunikativ och social person som trivs i kontakt med människor och att hålla i presentationer. Du är precis som de personer du kommer att arbeta med, entusiastisk i att lära människor mer om digital kommunikation.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Början av mars

  • Omfattning: Ca 1-3 vardagar i veckan, flexibla varierande arbetstider mellan kl 10-20

  • Arbetsplats: Centrala Stockholm

  • Ersättning: Ersättning kommer att utbetalas och individuell lönesättning kommer att tillämpas.

  • Att ansöka: Sök tjänsten genom att klicka på “Ansök" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

  • Vid frågor: specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se@academicwork.se under kontorstid. Skriv “Digital Coach Digitalakademin” i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan och vår rekryteringsprocess hör gärna av dig i kundchatten på vår hemsida!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Digitalakademin är ett rikstäckande utbildningsinitiativ, som hjälper små och medelstora företag att växa med hjälp av internet. Initiativet grundades av Almi Företagspartner och Google och erbjuder kostnadsfria utbildningar - både online och fysiska utbildningar - för att ge Sveriges företag de verktyg de behöver för att lyckas online. Varför grundade vi Digitalakademin? Nya jobb skapas främst i små och medelstora företag. Därför är det särskilt viktigt för jobbskapande att dessa företag kan möta den ökade konkurrensen på internationella marknader som den pågående digitaliseringen medför. Sverige har länge haft fördel av att ligga långt fram inom just digitalisering, men vi ser att denna fördel blir mindre och mindre och att många länder knappar in. I syfte att stärka Sveriges digitala konkurrenskraft lanserar Google och Almi därför Digitalakademin.