Xylem

Xlyem söker Säljare Industri

Rekryterare
Xylem
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 januari 2018
Stängs
den 18 februari 2018
Kontakta
Patrik Berglund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu expanderar ett av världens ledande bolag inom vattenförsörjning, och Sveriges ledande företag inom VA med ny säljkraft till region Mitt/Norr. Som Xylems nya utesäljare inom Industri kommer du att ansvara för direkt- och indirekt försäljning av Xylems produkter inom området. Region Mitt/Norr består av 20 säljare vilka arbetar med kunder inom VA, Industri, VVS respektive OEM.

Som säljare får du ett självständigt, ansvarsfullt och varierande arbete. Ditt ansvarsområde blir bearbetning av industrikunder samt konsulter, entreprenörer och grossister som är verksamma inom detta segment. Genom kvalitativa kundbesök vårdar du befintliga kundrelationer och skapar nya för att bidra till regionens försäljningstillväxt.

Vi ser helst att du bor i Stockholmsområdet, då fokus kommer att vara på kunder i Stockholm / Mälardalen, men det viktigaste är att du är rätt person. Detta innebär att du även kan få möjlighet att utgå från någon av våra filialer i Norrköping, Örebro eller Uppsala

Du kommer att ha ett nära samarbete med Xylems serviceverkstäder som stöd i din försäljning samt medverkar på mässor med anknytning till branschen. I ditt ansvar ligger även att utbilda och ge professionell rådgivning åt ovanstående kundgrupper. Du ansvarar för hela säljprocessen från att boka möten, göra en behovsinventering, erbjuda passande produktlösningar, upprätta offert samt att driva affär mot avslut. Till din hjälp har du bl.a. kompetenta säljsupport- och serviceorganisationer, samt marknadsavdelning.

Detta är en ypperlig chans att få representera ett världsledande företag i sin bransch. Vi erbjuder ett attraktivt anställningspaket med fast lön och tjänstebil. Vi satsar på våra anställda och kan erbjuda rätt person utveckling både nationellt och internationellt inom koncernen.

Tjänsten är placerad i Stockholm och du rapporterar till Försäljningschef Region Mitt/Norr

Har du frågor är du välkommen att kontakta Patrik Berglund tfn: 08 - 4756389 eller Karin Kyyrä, HR, tfn: 08 - 475 69 66.

Om Xylem
På Xylem arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt – hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj avledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder, på 6 kontinenter.

Välkommen med din ansökan snarast. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 februari 2018. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.