Erfaren Projektledare till byggföretag som expanderar i Göteborg!

Rekryterare
Belstroj
Plats
Göteborg
Annonserat
den 24 januari 2018
Stängs
den 23 februari 2018
Ref:
15000252
Kontakta
Hesam Kangarlou
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du flera års erfarenhet från byggbranschen och vill ta nästa steg i karriären på ett entreprenörsdrivet bolag med korta beslutsvägar? Tjänsten som projektledare hos Belstroj innebär delaktighet i flera steg i byggprocessen där du har ett övergripande ansvar för personalplanering likväl som leveransplaner för flera projekt. Nu söker vi dig som vill bidra med din kompetens och erfarenhet och som vill bli en viktig spelare i Göteborgskontorets framtida utveckling.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Belstrojs räkning en projektledare som kommer arbeta med nya byggprojekt i Göteborgsregionen. Då företaget expanderar och ambitionen är att fortsätta växa öppnas nu en ny tjänst i Göteborg, där vi söker dig som vill bidra med din tidigare erfarenhet och kunskap från byggbranschen och vara med på Belstrojs utvecklingsresa. Initialt kommer du arbeta tätt tillsammans med arbetschef Joakim, samt ha ett nära samarbete och informationsutbyte med projektledare i Stockholm för att få bra förutsättning att lyckas i rollen.

Belstroj är specialiserade på platsgjutning, stomkomplettering och byggservice och arbetar endast med egen personal, där varje hantverkare på arbetsplatserna har sin spetskompetens inom ett segment, vilket bidrar till hög konkurrenskraft på marknaden. Belstroj arbetar både i statliga och privata projekt och riktar sig främst till total- och generalentreprenörer i storstadsregionerna. Genom kontinuerlig tillväxt har företaget ökat sin omsättning med 50 procent från 2016 till 2017. Företaget präglas av entreprenörsanda, individens bidrag till helheten och korta beslutsvägar där man på kort tid har utvecklat och expanderat sin verksamhet i Sverige.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Belstroj.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare på Belstroj är du delaktig i flera steg i byggprocessen. Initialt och under processens gång planerar du inköp och säkerställer att rätt material finns på plats i tid. Du ansvarar över personalplanering i respektive projekt där målet är att effektivisera och optimera processen. Du har veckoavstämning med arbetsledare och ledande montör där du gör arbetsplatsbesök och stämmer av projekt där du ser till att arbetet skrider enligt tidsplan. Det är också ditt ansvar att dela med dig av din kompetens och på så sätt utveckla arbetsledare och ledande montörers kunskap inom området. Du har även ett ekonomiskt ansvar där du sammanställer och presenterar underlag för ekonomimöten samt att du stämmer av budget och lämnar prognoser.

Du kommer till exempel att:

 • Ta fram en leverans- och tidsplan för projekten och säkerställa att den följs

 • Vara kontaktperson mot kund där du deltar på byggmöten och kontinuerligt ansvarar och säkerställer att kontrakt följs enligt uppsatta riktlinjer

 • Utföra diverse administrativa uppgifter såsom att förbereda KMA-pärm (kvalitet, miljö och arbetsmiljö) och ta fram nya arbetsberedningar och egenkontroller

 • Vara delaktig i anställningsprocessen av nya hantverkare

Tjänsten passar dig som trivs med att ha fria händer och korta beslutsvägar. På Belstroj är det högt i tak och alla medarbetares åsikt värderas högt. Då tjänsten är ny i Göteborg förväntas du bidra med din kunskap och kompetens inom området för att utveckla arbetssätt och bidra till företagets fortsatta expansionsresa.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har 5-10 års arbetslivserfarenhet av byggbranschen, med fördel inom betongentreprenader

 • Har god förståelse för att läsa av och tolka byggritningar

 • Besitter en vilja och kunskap att vara kravställande och komma med nya infallsvinklar

 • Talar och skriver obehindrat på svenska då samtliga interna chefer är svensktalande såväl som kunder

 • Har B-körkort då resor runt om Göteborg förekommer i tjänsten

Det är meriterande om du:

 • Talar och skriver obehindrat på ryska eller polska då stor del av arbetskraften inom hantverk är östeuropeisk

 • Har en eftergymnasial utbildning som är relevant till arbetsuppgifterna

Tjänsten innebär många dagliga utmaningar, vilket ställer krav på att du har en lösningsorienterad inställning och förhållningssätt i alla situationer du ställs inför. Vi ser även att du har en strukturerad sida där du har förmågan att sätta en genomtänkt planering med rimliga tidsplaner som du också aktivt arbetar för att genomföra. Du behöver ha en resultatorienterad inställning i ditt dagliga arbete där du också är orädd inför att ta beslut och stå för dem.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Lön: Månadslön enligt överenskommelse

 • Placering: Göteborg

 • Kontaktuppgifter: Recruitment Consultant, Hesam Kangarlou, 031 381 57 43

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Belstrojs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgotheburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Belstroj grundades 2008 som en enskild firma med inriktning på byggservice och platsgjutning men som 2009 ombildades till ett aktiebolag med fem anställda. Idag har företaget expanderat runt om i Sverige, till bland annat Göteborg och Mellansverige med avsikt att fortsätta växa och etableras där marknadsförutsättningar finns. Med tre fokusområden: platsgjutning, stomkomplettering och byggservice arbetar idag över 500 personer i projekt om bland annat större bostadshus, sjukhus och skolor. Läs mer om företagets tidigare projekt här!