Vill du searcha jurister och ekonomer?

Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 januari 2018
Stängs
den 23 februari 2018
Kontakta
Ron Cohen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Sharp Recruitment har på kort tid etablerat sig som en av landets mest nischade rekryteringsbyråer inom juristrekrytering och bemanning. Idag arbetar vi med några av landets främsta advokatbyråer, banker, försäkrings- och finansbolag och vi ser ett ständigt ökat rekryteringsbehov bland våra uppdragsgivare. För att möta denna efterfrågan behöver vi förstärka vår organisation och därför söker vi nu en driftig, analytisk och engagerad medarbetare till vårt härliga gäng.

Hos oss ges du möjlighet att vara med och bygga upp affärsområdet i en roll där du arbetar både strategiskt och nära kunden och kandidaterna. Vi erbjuder dig en långsiktig karriärresa med mycket goda utvecklingsmöjligheter där du får chansen att vara med och påverka i ett ambitiöst och spännande företag.

Om Tjänsten
I denna tjänst kommer du att vara delaktig i att driva tillväxten inom rekrytering och bemanning, mot både jurist- och ekonomisegmentet.

Du kommer att ansvara för hela rekryterings- och kandidatprocessen från ax till limpa och bygga upp långsiktiga relationer och samarbetspartners med både kund och kandidat. I rollen ingår både kartläggning av marknad och kandidater samt hantering av intervjuer, testgenomförande och kandidatpresentationer. Du kommer att träffa nya uppdragsgivare, skriva rekryteringsannonser och söka efter passande kandidater till varje enskilt uppdrag och slutligen leverera den främsta kandidaten till kund.

Rollen ställer höga krav på att du snabbt lär dig och förstår behovet och utmaningarna i branschen samt kan arbeta strategisk i ett högt tempo och med hög kvalité.

Om Dig
För att kunna passa in i rollen måste du ha:

  • Högskoleutbildning, extra meriterande med en ekonomi eller juristexamen.
  • 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet.
  • God analytisk förmåga och ett starkt affärssinne.
  • Ett stort engagemang, vara social och kommunikativ och ha hög energinivå.
  • Utmärkta kunskaper i både svenska och engelska.

Som person är du stresstålig, effektiv och van att hantera många ärenden samtidigt. Du är initiativrik och har ett genuint intresse för näringslivet. Vidare måste du vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös. För att bli framgångsrik krävs det att du håller hög kvalité i ditt arbete, är företagsam och inger ett stort förtroende hos kund.

Ansök Idag
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Skicka ansökan och CV + betyg till ron.cohen@sharprecruitment.se För mer information, ring 073-5185188 eller mejla ron.cohen@sharprecruitment.se

Företagsbeskrivning
Sharp Recruitment är specialiserade på search, rekrytering och bemanning av jurister, compliance officers, ekonomer och finansiella rådgivare. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen. http://sharprecruitment.se/

Liknande jobb

Liknande jobb