Pangara växer och söker en ny kundansvarig

Rekryterare
Pangara
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 januari 2018
Stängs
den 24 februari 2018
Kontakta
Alexandra Koblet Olsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Pangara växer och söker en ny kundansvarig

 

Har du erfarenhet av försäljning och från konsult- eller IT-branschen? Är du en passionerad person med starkt intresse av försäljning och gillar att sy ihop affären? Då är det här chansen för dig att vara med i en spännande tillväxtresa på ett internationellt bolag!

I rollen som kundansvarig på Pangara välkomnas du i en framgångsrik, snabbrörlig och expansiv miljö där du kommer att få chans att påverka ditt arbete och driva det självständigt. Vi letar efter dig som kommer in och tar ansvar för ditt arbete och som vill vara en del av ett säljteam som kommer ta Pangara till nya höjder!

Arbetsuppgifter
Som kundansvarig på Pangara kommer du representera företaget ute hos kunder. Du kommer från dag ett bidra till Pangara och deras utveckling. Ditt arbete kommer innebära B2B försäljning där nya kunder kommer vara en stor del av din vardag. Du kommer scanna marknaden efter nya potentiella kunder och boka in dig själv på möten hos dem. Därefter kommer du skapa en relation med kunden och driva in lyckosamma affärer.

Du kommer arbeta med försäljning till kunder och ha ansvar för relationen tills dess affären är i mål.  Du får hjälp av dina kollegor att hitta rätt konsulter för uppdraget och är med i processen tills dess att kunden har valt konsulter och projektet startar. Sedan lämnar du över till dina kollegor, som följer uppdraget löpande. Dina kollegor har även ansvar för uppföljningen och relationen med kunden. Ditt fokus kommer alltså att ligga på att hitta nya kunder och driva in affären. 

Bakgrund
Vi letar efter dig som är en passionerad person med stort förståelse för IT och konsult världen. För att klara rollen som kundansvarig hos Pangara tror vi att du har 3-5 års erfarenhet från B2B försäljning. Har du erfarenhet från konsult och IT-branschen är det starkt meriterande. Du kommer jobba mot ett brett spektrum av kunder, såväl tillväxtbolag som medelstora till stora bolag. Det är därför meriterande om du har erfarenhet från försäljning mot både stora som små bolag.

Personlighetsmässigt tror vi att du är relationsskapande och en person som är van att knyta ihop affären. Du gillar att ta kontakt med nya kunder och är inte rädd att bygga upp din egen kundportfölj från start. Då du även kommer jobba mot internationella kunder samt att många av dina kollegor inte talar svenska, så ställs det krav på engelska samt svenska.

Övrig information
Ovanstående är en rekrytering till Pangara som görs i samarbete med SJR. Alla frågor kring tjänsten och ansökningar går via SJR. Tjänsten är på heltid och kunden tillämpar 6 månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan idag då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SJR Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Pangara is a freelancer platform connecting top developers in Vietnam with clients worldwide. To ensure this, Pangara uses a customised and unique qualification process to gather and offer only the best freelancers out there. Our mission is to be the most reliable and flexible gateway between top developers and clients worldwide. Our founders are Swedish, our customers are global and our talents are world-class. Learn more at www.pangara.com

Liknande jobb

Liknande jobb