Ålandsbanken söker Kredithandläggare till Stockholm

Rekryterare
Ålandsbanken
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 januari 2018
Stängs
den 25 februari 2018
Kontakta
Andreas Franzén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med i vårt vinnarteam!

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Kundfokus och kreativa lösningar är ledord i vår starka utvecklingsfas. Attraheras du av utmaningen att föra vår verksamhet framåt så kan du bli en viktig länk i vår koncern med verksamhet på Åland, i Finland och Sverige.

Vi söker dig som vill ha ett intressant och utmanande arbete inom vår verksamhet i Sverige. Dina främsta uppgifter är att assistera bankens rådgivare med att bland annat upprätta lånehandlingar, utbetalningar / lösen av lån, assistera vid tillträden, förhandskontroll av lånedokumentation samt att arbeta i banksystemet.

Din profil
Som person är du serviceinriktad, stresstålig och har ett bra driv. Du är organiserad, effektiv och tar gärna egna initiativ. Du är en noggrann lagspelare med lite skinn på näsan som har det där lilla extra kontrollögat även när det blir stressigt.

Din bakgrund:
Vi söker dig med 3-5 års arbetserfarenhet från bank och kredit. Du besitter erfarenhet från lån och administration kring detta. Har du en akademisk utbildning bakom dig är detta självklart meriterande, men inte ett krav. Du tycker om eget ansvar och har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är van med banksystem och har goda egenskaper i Microsoft Office.

Att bli en del av oss
Som en del i vårt Kreditsupport-team erbjuds du en arbetsplats i en miljö som präglas av våra värdeord, Ambitiösa, Personliga och Ansvarsfulla. Hos oss får nämligen alla möjligheten att ta sig an utmaningar, lyckas, misslyckas och växa i strävan att förändra, förbättra och utveckla vår affär. Ålandsbanken är en platt organisation där du får arbeta med många av Sveriges mest spännande och intressanta entreprenörer. Sist men inte minst kommer du att ha seriösa, kunniga och ödmjuka kollegor med lång erfarenhet samt en ledning som ser till både gruppens och den enskilda individens bästa.

Vill du veta mer?
Närmare upplysningar kring tjänsten ger Kreditchef Andreas Franzén, andreas.franzen@alandsbanken.se eller HR-chef Bodil Edling, bodil.edling@alandsbanken.se.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan och CV senast 25.02.2018. Urval och intervjuer sker löpande. 

Om oss
År 1919 grundades Ålandsbanken och är sedan 1942 börsnoterad i Helsingfors. Ålandsbanken skapar värde för företag och människor som värderar relationer genom att leverera den stora bankens tjänsteutbud med den mindre bankens omtanke och förnuft. Koncernen omsluter € 4.600.000.000 och har idag ca 700 anställda fördelat på kontor på Åland, Finland och Sverige. Ålandsbanken är en annorlunda bank som väcker uppmärksamhet med vårt fokus på goda kundrelationer, sunt förnuft och kvalificerade ekonomiska tjänster. Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas och söker nu dig som attraheras av höga ambitioner och stort personligt engagemang.