Operativ teamleader AP / AR bolag

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 januari 2018
Stängs
den 25 februari 2018
Kontakta
Jonathan Sundberg
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en operativ teamleader inom AP / AR till tjänsten som ansvarig för kund och leverantörsreskontra på vårt snabbväxande och uppmärksammande klientbolag i Stockholm. Vi söker en driven, analytisk och stödjande person som har förmåga att lyfta blicken och med skinn på näsan. Som teamleder arbetar du operativt, med ansvar för att genomföra effektiviseringar och förbättringsarbete för att renodla de löpande processerna. Konsultuppdraget kommer att pågå under ca 12 månader och passar både dig som är underkonsult eller önskar vara anställd via Gazella under uppdraget. Detta konsultuppdrag startar omgående och vi ber dig att skicka in ditt CV redan idag då vi kommer att intervjua löpande och tillsätta rollen inom kort.

Din utmaning

  • Leda reskontraavdelningens medarbetare i arbetet med kund- och leverantörreskontra
  • Driva förbättrings- och effektiviseringsarbetet av processerna på avdelningen för att säkerställa att rutinerna är effektiva
  • Arbeta operativt för att implementera och utveckla avdelningens processer
  • Stödja medarbetarna i deras utveckling genom att vara ett stöd i deras arbete
  • Stötta hands-on i det operativa arbetet inom AP / AR vid behov

Erfarenhet
Vi söker en person med kunskap inom redovisning samt god förståelse för arbetet på en ekonomiavdelning. Tjänsten ställer höga krav på dina kunskaper inom processerna för kund- och leverantörsreskontra och för att lyckas i rollen krävs tidigare erfarenhet av effektiviseringar, förändringsprojekt och kreditlimiter. Tidigare erfarenhet som teamleader eller gruppchef är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, kommunikativ och analytisk. Du är ansvarstagande och trivs med att initiera, driva och slutföra projekt. Som person har du en vilja att utvecklas, lätt för att ta initiativ och trivs med att arbeta hands-on. Du är operativ, strukturerad och har förmågan att lyfta blicken och se framåt.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Jonathan Sundberg.