Asplunds Bygg AB söker VD

Rekryterare
Asplunds Bygg AB
Plats
Örebro
Annonserat
den 29 januari 2018
Stängs
den 18 februari 2018
Ref:
SE-12736
Kontakta
Nicklas Jungander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ledare med starkt kunnande, engagemang och resultatfokus

Position
Asplunds Bygg i Örebro AB är ett lönsamt bygg- och entreprenadföretag som har haft god tillväxt de senaste åren. Asplunds är ett anrikt företag som är välkänt på Örebromarknaden med ett starkt varumärke och en gedigen historia och kunnande inom bygg och entreprenad. Då nuvarande VD lämnar sin post söker man en ny VD med ansvar att driva fortsatt utveckling av bolaget och skapa tillväxt med god lönsamhet.

Asplunds Bygg i Örebro har en ambition att hela tiden förbättra och utveckla verksamheten. Genom aktiv bearbetning av marknaden lokalt och genom samarbete inom Asplundsgruppen, strävar bolaget mot att vara ledande inom byggbranschen. Som VD för Asplunds Bygg i Örebro har du det övergripande ansvaret för verksamheten i Örebro innefattande fullt resultatansvar, personalansvar, verksamhetsutveckling och att driva verksamheten mot uppsatta mål. Du arbetar nära ekonomichef och dina tre projektledare i det vardagliga arbetet men har även nära dialog med VD på Asplunds Bygg i Mellansverige. Du förväntas driva och utveckla affären i Örebro genom nätverk och relationer samt följa utveckling inom branschen för att proaktivt identifiera möjligheter, utmaningar samt konjunkturförändringar.

Som VD för Asplunds Bygg i Örebro har du en naturlig plats i ledningsgruppen för Asplundsgruppen tillsammans med VD Asplunds Mellansverige, platschef Jönköping och ekonomichef. VD i Asplunds Bygg i Örebro rapporterar direkt till styrelseordförande.

Vi söker en person som har erfarenhet av liknande uppdrag, att utveckla en välskött och lönsam verksamhet med målet att skapa utveckling mot ökad tillväxt. Vi tror att du är en erfaren ledare med ett stort intresse för att utveckla bolag och människor. Du är en person med strategiskt tänk i kombination med att du operativt driver frågor framåt med engagemang och intresse för såväl verksamheten och affären. Du har en bakgrund och en gedigen kunskap från byggbranschen och har ett nätverk inom Örebroregionen. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast den 18 februari 2018, via www.mercuriurval.com (ref.nr SE-12736). Vid frågor kontakta Magnus Wikström på 019-19 68 13 eller Nicklas Jungander på 019–19 68 05.

Om företaget
”Nya Asplundsgruppen AB är ett modernt och nytänkande byggföretag som vilar på en stabil grund. Vi siktar högt och ställer ständigt nya krav på att förbättra oss, både internt och externt. Verksamheten bedrivs i huvudsak i två bolag. Asplunds Bygg i Örebro AB som verkar i Örebro med omnejd och omsätter cirka 400 Mkr med hjälp av ca 60 medarbetare, samt Asplunds Bygg i Mellansverige AB som verkar i Skövde, Falköping och Jönköping med omnejd och har ca 100 medarbetare och omsätter drygt 500 Mkr.”