Ekonomiassistent till L2 Fastigheter

Rekryterare
L2 Fastigheter
Plats
Göteborg
Annonserat
den 29 januari 2018
Stängs
den 28 februari 2018
Ref:
2357
Kontakta
Olivia Engberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker en ekonomi-/kontorsassistent till L2 Fastigheter AB. Du kommer att sitta på företagets kontor i centrala Göteborg.

Tjänsten:
Din roll är tudelad och du arbetar med uppgifter med inslag av ekonomi men också med enklare administration på kontoret. Dina arbetsuppgifter består av:
• Registrera, scanna och kontera fakturor
• Kund- och leverantörsreskontra samt kontering och bokföring
• Betalningar
• Framtagning av likviditets och kassaflödesrapporter
• Diverse administrativa arbetsuppgifter såsom ansvarig för att hårdvara och mjukvara fungerar, inköp till kontoret samt resebokningar.
• Uppdatera och administrera hemsida

Profil:
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och någon typ av kontors- eller ekonomierfarenhet. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du är kommunikativ, nyfiken och engagerad i verksamheten. Du är noggrann och effektiv. Samtidigt är du prestigelös och service-minded med ett intresse för teknik. Du gillar variation och trivs med att ha många olika saker att göra. Som person är du positiv och initiativrik.

Företagspresentation:
L2 Fastigheter arbetar med utveckling, förvaltning och uthyrning av lokaler och bostäder på flera platser i Västsverige. Vi arbetar med olika typer av fastigheter med målsättningen att kunna utveckla och förbättra dem under vårt ägande.
Vi vill att våra hyresgäster ska uppfatta oss som en bra och engagerad samarbetspartner som underlättar deras vardag. Vår förhoppning är också att de insatser vi gör för att utveckla våra fastigheter skall bidra till positiva förbättringar i stadsutvecklingen. 
Läs mer om företaget på http://www.l2fastigheter.se/. 

Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval. 

Har du frågor kontakta:
Heidi Bader hbader@contaplus.se 0709 856 337
Olivia Engberg oengberg@contaplus.se 0737 38 18 67