Senior skatterådgivare inom Transfer Pricing till PwC Malmö

Rekryterare
PwC
Plats
Malmö
Annonserat
den 30 januari 2018
Stängs
den 1 mars 2018
Kontakta
Karin Thorstensson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vad står överst på din önskelista när det gäller ditt framtida yrkesliv? Hur vill du utvecklas och vilka branscher eller affärsområden lockar? Är du redo att pröva nya utmaningar, tänka annorlunda och ta fram mer skräddarsydda lösningar?

Inom skatteverksamheten på PwC arbetar ca 350 skatterådgivare i Sverige med nationell och internationell beskattning, varav drygt 30 i Skåne. Vi erbjuder en mångfald av karriärmöjligheter, såväl i Sverige som internationellt. Efterfrågan på våra tjänster ökar och därför söker vi drivna medarbetare som vill utmanas och utvecklas tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning
PwC:s Transfer Pricing-grupp arbetar med internationellt verksamma företags internprissättningsmodeller. Våra uppdrag är mycket skiftande och omfattar allt från enklare dokumentationsuppdrag till komplexa koncerninterna globala omstruktureringar av allehanda slag. Våra klienter finns i de flesta bolagssegmenten och omfattar således både stora och mindre multinationella företag. Som skatterådgivare inom Transfer Pricing får du möjlighet att driva och bygga upp området i Skåneregionen samt ha en nyckelroll i dess fortsatta utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig med minst sex års arbetslivserfarenhet. Du har antingen en juristexamen med fallenhet för ekonomi eller vice versa, en ekonomexamen med fallenhet för juridik.

Vi vill att du har en gedigen kunskap inom Transfer Pricing och av att arbeta som konsult. Gör du inte det idag har du på ett eller annat sätt förvärvat den erfarenheten tidigare i karriären. Transfer Pricing i Skåne är under tillväxt och du kommer att vara den som leder och utvecklar verksamheten och teamet, i kraft av din erfarenhet och personlighet. För att du ska trivas och stimuleras hos oss så är det viktigt att du är driven och gillar att skapa affärer samt att du är ansvarsfull och förtroendeingivande. Du är också positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och klienter vilket gör att du har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer. En stor del av vårt arbete sker på engelska och vi förutsätter därför även att du har utmärkta kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Om du känner igen dig i den här beskrivningen, då är det dig vi söker!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du därför varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson på telefonnummer 040 602 76 48 alternativt via mail: karin.thorstensson@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se redan idag!

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson