Redovisningsekonom till internationellt bolag

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 januari 2018
Stängs
den 1 mars 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till internationellt bolag

Vill du utvecklas som redovisningsekonom, och ta klivet in i en internationell koncern inom hotell- och konferensteknik? Läs vidare nedan!

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom, som kommer att arbeta med redovisning av tre av koncernens bolag  

  • löpande bokföring
  • rapportering
  • lånehantering
  • budgetering
  • in- och utbetalningar
  • andra ad hoc-uppgifter som kan förekomma på en ekonomiavdelning.

Du kommer att ingå i ett ekonomiteam om fem personer, och du kommer att rapportera till redovisningschefen.

Vår kund är en stor och internationell aktör inom hotell- och konferensteknik, och du kommer att sitta i Solna Strand med närhet till goda kommunikationer.

Lämplig bakgrund
Vi ser att du som söker har en akademisk utbildning inom ekonomiområdet, samt har minst något års erfarenhet av arbete inom redovisning. Centralt är att du har en god förståelse för det ekonomiska flödet och snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifterna.

Det är meriterande om du även arbetat med koncernredovisning.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, har en god allmän systemvana samt goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du även arbetat i Pyramid eller Aaro.

Som person ser vi att du är noggrann, snabblärd och stresstålig, och du har en god social förmåga då många kontaktytor ingår i jobbet. Du är bra på att prioritera och på att möta deadlines.

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag via SJR med start omgående, och som pågår i 7 månader. För rätt person kan en eventuell förlängning bli aktuell. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb