Redovisningsekonom till expansiva Grupp F12

Rekryterare
Grupp F12
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 januari 2018
Stängs
den 28 februari 2018
Kontakta
Katarina Milenkovic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Redovisningsekonom till restaurangkoncernen Grupp F12. Koncernen består av flertalet välkända samt snabbväxande restauranger och erbjuder en positiv och god stämning till sina anställda. Som Redovisningsekonom kommer du att ansvara för Vigårda-koncernen där du jobbar brett med redovisning och vi söker därför en person som trivs i en flexibel och innovativ miljö, gärna med bakgrund som ekonomiassistent eller redovisningsekonom. Du kommer att tillhöra ett team om sex personer och som Redovisningsekonom rapporterar du till bolagets Controller samt CFO. Möjlighet finns att jobba 75 % om så önskas. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Ansvara för fakturering och restaurangernas kassaredovisning
  • Arbeta med in- och utbetalningar, periodiseringar, avstämningar samt ansvara för anläggningsregistret
  • Självständigt ansvara för skatt- och momsdeklarationer samt bolagens månadsbokslut

Erfarenhet
Till denna roll söker vi dig med minst ett års erfarenhet ifrån en liknande roll, så som ekonomiassistent eller redovisningsekonom. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet ifrån arbete inom kund-, leverantörsreskontra eller löpande bokföring samt om du tidigare arbetat i systemet Hogia. Du har professionella färdigheter i svenska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper
Grupp F12 söker dig som är förändringsbenägen, stark och självsäker. Vidare är du en positiv lagspelare som trivs med att ta ansvar och att driva projekt. Du trivs i en dynamisk miljö och i arbetet tillsammans med dina kollegor.

Kund
Grupp F12 är en restaurangkoncern som driver flera restauranger runt om i Sverige; såsom Publico, Miss Voon, Mr Voon, Smak, Kött&Fiskbaren, Vigårda-restaurangerna samt Dos Gringos. 
För mer information besök www.gruppf12.com

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Katarina Milenkovic.