Capcito söker Customer Relation & Lending Specialist, Fintech

Rekryterare
Capcito
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 februari 2018
Stängs
den 2 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Customer Relation & Lending Specialist, Fintech

Vi söker dig som har greppat att framtidens kunder behöver snabb och professionell hantering i realtid.

På Capcito spelar du en stor roll för entreprenörers framgång. Hos oss får du vara med på en tillväxtresa med internationell expansion i sikte. Väx tillsammans med skarpa och sympatiska kollegor. Du motiveras av att utmana Fintech-Sverige och skaka om finansbranschen. Capcito söker nu förstärkning i form av en Customer Relation & Lending Specialist till sitt kundfokuserade team. På Capcito använder du din servicekänsla för att underlätta entreprenörers vardag genom intelligent och datadriven finansiering utan väntetid.

Känner du igen dig?
Du är en lösningsorienterad lagspelare som tar egna initiativ och alltid levererar högklassig service. Du trivs med att kunna arbeta självgående med tydlig get-things-done-attityd och med stark affärsförståelse skapar du värde för din omgivning. Du fångar snabbt upp kundens behov, vill arbeta med teknik i framkant och leverera framtidens finansiella rådgivning. Vi tror dessutom att du har stort intresse för entreprenörskap och företagande. Du är trygg i både dig själv och i din kompetens samt har en stark drivkraft att bygga långsiktiga relationer såväl externt som internt.

Är det här du? 
- Erfarenhet från finansiella tjänster. 
- Erfarenhet från försäljning och/eller support via telefon med dokumenterat resultat, helst B2B. 
- Relevant högskole-, universitets- eller YH-utbildning inom ekonomi är meriterande.
- Kunskap inom företagsekonomi och/eller redovisning är meriterande. 
- Lätt för att formulera dig på både engelska och svenska, i såväl skrift som i tal. 

Om rollen
Din roll är en kombination av rådgivning, sälj och support där fokus ligger på att alltid vara affärsinriktad och serviceminded. Tillsammans med teamet ansvarar du för att ge kunden förstklassig service och rådgivning, som stöd till våra digitala verktyg.

- Assistera och vägleda registrerade företag som visat intresse.
- Följa befintliga kunders utveckling. 
- Förbättra våra arbetsprocesser. 
- Visa förståelse för kundens behov och stötta vid likviditetsutmaningar. 
- Hantera offertförfrågningar från våra partners och andra säljkanaler.

Ansök 
På Capcito erbjuder vi en givande tillväxtresa med goda utvecklingsmöjligheter. För dig som vill ge allt och brinner för fintech väntar en serviceinriktad roll för dig där du får vara med och utmana traditionella konkurrenter i branschen. Capcito ger dig föränderliga dagar, utbildning och möjligheten att bygga upp ett nytt bolag tillsammans med ett målinriktat team. Ansök idag.

Liknande jobb

Liknande jobb