Analytisk Redovisningsansvarig till tillväxtföretaget RCO Security

Rekryterare
RCO Security
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 februari 2018
Stängs
den 2 mars 2018
Kontakta
Katarina Milenkovic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Redovisningsansvarig till innovativa RCO Security. Bolaget har höga tillväxtambitioner och ägs av Novax, som är en del av Axel Johnsson-koncernen. RCO Security, som har verksamhet i Sverige, Norge och Finland, har fördubblat sin omsättning de senaste fem åren och omsätter idag över 200 miljoner kronor, vilket har tagit bolaget ett steg närmre sin vision att bli nordens ledande aktör inom passersystem. Som redovisningsansvarig ansvarar du för bolagets redovisning samtidigt som du arbetar analytiskt samt med diverse ad hoc-projekt. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget samtidigt som du är med på den resa bolaget skall göra. I rollen som Redovisningsansvarig rapporterar du till bolagets CFO. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Tillsammans med ekonomiteamet ansvara för bolagets transaktionsekonomi innefattande löpande samt legal redovisning
  • Ansvara för löpande koncernredovisning, årsbokslut samt upprättande av årsredovisningar
  • Förbereda underlag till månadsrapportering samt arbeta med analysarbete
  • Driva projekt för att effektivisera och utveckla ekonomiprocesser samt rutiner inom ekonomifunktionen, vilket bland annat omfattar utveckling av affärssystemet samt upprättande av ekonomihandbok
  • Utföra diverse ad hoc-projekt

Erfarenhet
Till denna roll söker vi en person med cirka 2–5 års erfarenhet ifrån en liknande roll där du har hanterat denna typ av arbetsuppgifter, till exempel i en roll som redovisningsekonom, redovisningsansvarig, accountant eller senior accountant. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, men det är inget krav. Vidare har du professionella färdigheter i svenska och engelska, både skriftligen och muntligen.

Personliga egenskaper
Som person är du prestigelös, kommunikativ och har en lösningsorienterad approach. Du sätter dig snabbt in i nya projekt och har lätt för att arbeta i nya system. Vidare har du ett helhetstänk för ekonomiska processer och kan se projekt ur en bred synvinkel.

RCO Security
RCO Security grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Idag finns RCO Security representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Sammanlagt har RCO Security cirka 75 anställda fördelade på tre länder där merparten arbetar i Sverige. RCO Security omsätter över 200 miljoner kronor och har de senaste åren uppvisat en väldigt positiv tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.

RCO utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter för passer- och säkerhetssystem. Erbjudandet karaktäriseras av god kvalitet, hög tillgänglighet och marknadsledande innovation. Genom närhet till kunder skapar RCO en trygg, säker och smidig vardag.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Katarina Milenkovic.

Liknande jobb

Liknande jobb