Morris Law söker en People and Culture Manager

Rekryterare
Morris Law
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 februari 2018
Stängs
den 2 mars 2018
Kontakta
Helena Woodcock
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Som People and Culture Manager är rollen att skapa, driva och utveckla byråns nya HR-funktion. Du ansvarar för byråns HR-frågor såväl strategiskt som operativt. Du ska ta fram en övergripande HR-strategi och särskilt fokusera på byråns employer branding. Stort fokus kommer du lägga på att utmana, stötta och coacha byråns resurser för att skapa bästa förutsättningar att utveckla personalen för att möta kundernas behov. I denna del kommer du arbeta både på individ- och gruppnivå. Du är ansvarig för hela rekryteringsprocessen och kommer tillsammans med vår VD arbeta med organisationsutveckling.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna inom HR-området och inom psykologi, samt minst tio års arbetslivserfarenhet inom HR-relaterade områden. Vi ser helst att du har arbetat inom konsultbranschen och tidigare erfarenhet av arbete på advokatbyrå är särskilt meriterande. Du har erfarenhet av att driva arbete med företagskultur och värderingar och egen ledarerfarenhet är meriterande. Du har också arbetat med coaching och personal-/ledarskapsutveckling. Som person är du kommunikativ, vågar ifrågasätta och drivs av att utmana och att utmanas. Du är driven och orädd, samtidigt som du är inlyssnande och mycket bra på att samarbeta och skapa relationer. Du har ett genuint intresse för människor och du trivs i en roll där du ser andra utvecklas och utmanas.

Du erbjuds
Om du är rätt person delar du vår drivkraft att utveckla och förändra advokatbyråbranschen. Du kommer få en unik position att tillsammans med vår VD bygga en ny funktion inom Morris där du kommer ges tydliga mandat att driva byråns HR-arbete. Hos oss är det viktigt att trivas på jobbet och ha roligt tillsammans. Vi värdesätter också en rimlig balans mellan arbete och fritid. På vår hemsida www.morrislaw.se kan du läsa mer om oss.

Start
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Morris Law med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten
Morris Law är Sveriges snabbast växande advokatbyrå och har de två senaste åren utsetts till Sveriges modernaste byrå av branschorganisationen Regi. På drygt tre år har vi vuxit till över 50 medarbetare med kontor i Göteborg och Stockholm. Morris är en kundorienterad advokatbyrå med stark laganda och en vilja att driva utvecklingen framåt. Vårt mål är att förändra advokatbranschen och samtidigt bli Sveriges attraktivaste arbetsgivare inom affärsjuridik. Detta arbete startar hos vår personal och med utvecklingen av våra medarbetare.

För att nå dit skapar vi nu en ny tjänst som People and Culture Manager. Du kommer ingå i byråns ledningsgrupp och rapportera direkt till VD. Tjänsten är placerad på kontoret i Stockholm.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85