Platschef till Moelven

Plats
Kil
Annonserat
den 2 februari 2018
Stängs
den 22 februari 2018
Ref:
SE-12857
Kontakta
Jenny Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Erfaren ledare med totalansvar för produktionsenheten i Kil

Vi erbjuder dig en utmanande ledarroll i ett välkänt bolag där du har fullt resultatansvar och ditt mål är att fortsätta utveckla produktionen genom ökad produktivitet och ett närvarande ledarskap.

Position
Produktionsenheten i Kil har utvecklats positivt under en längre tid och står inför ytterligare tillväxtmål för att säkra sin position på marknaden. Verksamheten i Kil består av ca. 110 medarbetare. Verksamheten är specialiserade på att producera moduler till moderna bodar som tillgodoser kundens behov av flexibla lösningar av tillfälliga personallokaler, kontor och bostäder. Nu söker Moelven ByggModul en Platschef med totalansvar för verksamheten i Kil med målet att fortsätta utveckla produktionen för en ökad produktivitet genom processer, arbetssätt och ett tydligt och närvarande ledarskap.

Som Platschef ansvarar du för enhetens totala produktion och fokuserar på planering, uppföljning och förbättringar. Du har fullt resultatansvar för enheten och drivs av uppställda produktionsmål. Du leder arbetet genom 7 arbetsledare samt en administrativ chef som bl.a. ansvarar för inköp, beredning och elkonstruktion. Som Platschef rapporterar du till Operativ Chef / vice VD för Moelven Byggmodul AB.

Vi ser att du har erfarenhet från en ledande befattning från produktion, industri och/eller byggverksamhet samt har en god förståelse för moderna produktionsprocesser och metoder. Du har relevant utbildning och/eller flera års arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i rollen som Platschef behöver du ha en strategiska förmåga i kombination med ett operativ arbetssätt där du med engagemang och närvaro inspirerar och motiverar medarbetare. Du är prestigelös, kommunikativ och coachande i ditt ledarskap med erfarenhet samt förmåga att leda genom andra ledare/chefer. Du drivs av att utveckla organisation, människor och genom en nyfikenhet finna förbättringar och nya möjligheter för verksamheten.

Moelven Byggmodul erbjuder en utvecklande roll med stor möjlighet till påverkan. Låter det som en intressant och utvecklande möjlighet? Vänligen ansök via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12857). Vi hanterar ansökningar löpande men önskar din ansökan senast den 22 februari. Frågor besvaras av ansvarig konsult på Mercuri Urval, Jenny Nilsson 072-388 80 26 eller 070-715 99 15 Nicklas Jungander.

Om företaget
Moelven är en av Skandinaviens ledande producenter av träbaserade byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen har 52 operativa enheter i Sverige, Norge och Danmark med ca 3400 anställda och en årsomsättning på drygt 10 miljarder NOK. Moelven ByggModul AB är en del av Moelven koncernen. Med koncernens samlade kunskap och resurser i ryggen, går vi i spetsen för utvecklingen av industriframställda byggmoduler i trä. Med fyra produktionsenheter, en omsättning på drygt 1 700 miljoner SEK och drygt 650 anställda erbjuder vi en spännande framtid med goda utvecklingsmöjligheter. Våra produktionsenheter finns i Kil, Torsby, Sandsjöfors och Säffle.