Länsförsäkringar Stockholm söker Företagsrådgivare till vår satsning på Företagsbank

Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 7 februari 2018
Stängs
den 9 mars 2018
Kontakta
Mona Hagelberg Borg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och fortsätta utveckla vår Företagsbank i Länsförsäkringar Stockholm? Nu söker vi Företagsrådgivare till vårt bankteam i Stockholm.

Arbetet
Som Företagsrådgivare etablerar du kundkontakt med både befintliga och nya kunder och tar det affärsmässiga ansvaret för våra kunder med olika typer av finansierings- och rådgivningsbehov, likväl som du hanterar löpande serviceärenden. Du gör självständiga kreditbedömningar och bör därför ha bred kunskap om företag och ha kreditkompetens.

Vi är på en spännande förändringsresa och vill att du är med och bidrar med ditt engagemang och med din starka vilja till ständig förbättring för att skapa ännu nöjdare kunder. Eftersom vi erbjuder kunden allt inom bank och försäkring är en viktig del i rollen att ha förmåga att lyfta blicken och samverka med dina kollegor inom Sak, Liv & Pension och inom Privat.

Företagsbank ingår i Affärsområde Företag. Totalt är vi ca 110 personer inom affärsområdet som arbetar med försäljning av Sakförsäkring, Liv- pensionslösningar samt Skador.

Vi sitter i nya fräscha lokaler i Frösunda, Solna.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker både dig som har ett par års erfarenhet av rådgivning till småföretagare men också dig som har längre erfarenhet och en bred kreditkompetens. Du är Swedsec-licensierad och har troligtvis en akademisk utbildning inom ekonomi i botten.

För att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt arbetar vi kontinuerligt med att förbättra oss. Därför söker vi dig som brinner för försäljning och vill vara med att utveckla och stärka vårt erbjudande inom Företagsbank.

Du har förmåga att se kundernas behov, upptäcka affärsmöjligheter och hitta rätt lösningar. Du tycker det är en självklarhet att ge hög service och har förståelse för företagarens vardag. Som person visar du engagemang och tar ansvar, både för dig själv, ditt arbetssätt och din egen utveckling men även för teamet och för våra kunder. Du gillar att nå resultat tillsamman med andra och tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper på ett pedagogiskt och prestigelöst sätt. Arbetet ställer krav på att du är strukturerad och har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Du kommer till ett bolag som har hjärtat hos sina kunder. Vi får utmärkelser för att vi är kundernas favorit inom bank, försäkring, fastighetsförmedling och som arbetsgivare. Det är vi riktigt stolta över. Precis som vi, tycker även du att hållbarhetsarbete är viktigt. Och självklart känner du igen dig i våra ledstänger: Pålitliga, Enkla och Nära.

Information och ansökan
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag. Välkommen med din ansökan senast den 9 mars.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mona Hagelberg Borg, chef Företagsbank, e-post: mona.hagelbergborg@lansforsakringar.se eller tel 073-968 3659.

Facklig kontaktperson för FTF är Maria Torpman, tel 08-562 831 44.

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi ägs av kunderna och kan koncentrera oss helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför.