Uppdragsledare Bygg till Amphi-Tech

Rekryterare
Amphi-Tech
Plats
Åsbro
Annonserat
den 7 februari 2018
Stängs
den 18 februari 2018
Ref:
SE-12809
Kontakta
Christian Ståhlberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Statusbedömning, projektering och byggledning

I rollen får du möjlighet att självständigt göra uppdrag som innebär att planera och utföra byggnadstekniska statusbedömningar av dricksvatten-anläggningar i och utanför Sverige.

Position
Vi söker dig som vill vara en ledande person inom Water Management och vill bidra till att vi har något av det absolut viktigaste för vår livskvalitet: Rent vatten!

Ditt uppdrag kommer att bli att, i Sverige och utomlands, självständigt göra uppdrag som innebär att planera och utföra byggnadstekniska statusbedömningar av dricksvatten-anläggningar. Några av de viktigaste arbetsuppgifterna blir byggnadstekniska statusbedömningar av dricks-vattenreservoarer, projektering av åtgärdsreparationer och författande av förfrågningsunderlag.

För att lyckas i rollen bör du ha en byggnadsteknisk utbildning. Du kan ha en del relevant erfarenhet men du kan även komma direkt från din utbildning och får då möjlighet att vara trainee hos oss under en period. Som person är du en självgående och social person som gillar att ta ansvar, leverera kvalitet och att ha många relationer som du förstår värdet av att vårda.

Vi erbjuder dig:

  • En tjänst där den ena dagen inte är den andra lik och där du har möjlighet att i stor utsträckning själv planera din vardag och dina resor.

  • Möjlighet till personlig utveckling inom det viktiga området vatten.

  • En nyckelroll i ett mindre företag på frammarsch och med korta beslutsvägar.

I denna rekrytering samarbetar vi med  Mercuri Urval. Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev med CV snarast, dock senast den 18 februari, via www.mercuriurval.se (ref. nr SE-12809). Eventuella frågor besvaras av Christian Ståhlberg, Amphi-tech 070-3607099 eller Monica Thyresjö, Mercuri Urval 070-6603890.

Om företaget
Amphi-tech har under 20 års tid arbetat och utvecklat ett helhetskoncept för besiktning och underhåll av dricksvattenreservoarer. Vår samlade erfarenhet från mer än 2000 besiktade objekt ger oss en unik kompetens inom professionell skadediagnos och åtgärdsprojektering. Kundbasen består av kommuner, kommunala bolag, konsulter och entreprenörer. Amphi-tech är även verksamma i övriga Norden och norra Europa. Vi ser nu en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därför fler medarbetare.