HR-konsulter till utvecklande samarbete med SJR HR!

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 februari 2018
Stängs
den 9 mars 2018
Kontakta
Andreas Klingensjö
Arbetstid
Heltid

HR-konsulter till utvecklande samarbete med SJR HR!

Vi vill samarbeta med dig i framtida uppdrag inom HR. SJR har långa och väl utvecklade kundrelationer med fokus på hög kvalité där din kunskap efterfrågas. Tillsammans med oss har du möjlighet att utveckla ditt HR-arbete och ta ditt nästa steg i karriären.

Profilen vi söker
SJR HR vill inleda ett samarbete med dig som är etablerad i din roll inom HR och har minst 5 års arbetslivserfarenhet. Du är idag generalist, specialist, HR business partner eller HR-chef och har en affärsnära syn på HR-arbetet samt en stor portion av passion och energi för att utveckla en organisation och dess affär.

Vårt erbjudande
Vi kan erbjuda dig både långa och korta uppdrag samt specifika projekt inom HR i en variation av branscher hos stora och mindre bolag. Uppdragen kan bland annat handla om att stötta en organisation under en interimsperiod eller att leda ett företag i utveckling eller förändring. 

I vårt samarbete har vi möjlighet att förmedla uppdrag till dig som driver eget konsultbolag eller till dig som föredrar att vara anställd konsult hos oss på SJR HR. Vi strävar efter ett långsiktiga samarbete som utvecklar oss båda där du kommer att känna av vårt engagemang för dig och ditt uppdrag.

Tillsammans med dig kan vi leva upp till vår vision av snabba och kvalitativa konsultlösningar.   

Din ansökan
Känner du igen dig i ovan beskrivning? Skicka då in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Andreas Klingensjö på 076 647 16 48.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för kandidater som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi, Bank, Finans och HR. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb