Säljare Sponsring - AIK Hockey

Rekryterare
AIK Hockey
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 februari 2018
Stängs
den 2 mars 2018
Ref:
SE-12828
Kontakta
Lennart Jansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

"Försäljning av varumärket AIK Hockey mot företag som vill växa tillsammans med oss"

Position
Som säljare av sponsorskap inom AIK Hockey
ansvarar du för försäljning av sponsoravtal och varumärkesrättigheter gentemot olika företag. Du blir en nyckelperson i vår organisation med ansvar för att både initiera och genomföra olika typer av försäljnings- och utvecklingsaktiviteter mot potentiella och befintliga sponsorer. Du förväntas kunna hantera hela säljprocessen och kommer att ha ett nära samarbete med VD och övriga medarbetare. Den största delen i din tjänst kommer att ligga på att självständigt identifiera nya potentiella sponsorföretag och att kontakta dessa samt att se till att ni tillsammans når fram till en affärsöverenskommelse som innebär ett partnersamarbete. Detta innebär att du kommer att tillbringa en stor del av din arbetstid ute på fältet. Du kommer också att använda en del av din tid till att utveckla och fördjupa samarbetet med vissa befintliga sponsorer.

För att kunna lyckas i rollen bör du ha både rätt erfarenhet och personlighet för att kunna arbeta målinriktat med idé- och konceptförsäljning mot potentiella kunder från start till mål. Du bör också ha förmåga att kunna bidra i vårt långsiktiga arbete med vårt befintliga partnernätverk för att utveckla detta på olika nivåer.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från försäljning av rättigheter / sponsoravtal eller från annan typ av försäljning av tjänster eller koncept. Du har erfarenhet från att arbeta operativt och målorientera ute på fältet för att nå dina resultat. Du passar in i en mindre organisation där kommunikation och samarbete är nyckelord för att lyckas. Det är också viktigt att du är van att arbeta självständigt och kan hantera både små och större uppgifter parallellt.

Som person är du en operativ utåtriktad person och en stark idé- och konceptsäljare som inser att resultat når man genom hårt arbete och fokusering. Du drivs av att bygga långsiktiga relationer och att skapa resultat tillsammans med dina kollegor och kunder. Du har ett intresse för idrott samtidigt som du är en mycket stark nätverkare som har förmåga att skapa goda relationer på alla nivåer. Du gillar också utmaningar och att få hjälpa dina kunder att utveckla sin verksamhet genom att ingå i vårt affärsnätverk.

Välkommen med din ansökan till vår samarbetspartner i denna rekrytering Mercuri Urval via www.mercuriurval.se (ref. nr. SE-12828) senast 2 mars. Frågor besvaras av Lennart Jansson, tel 0732-30 35 94 eller Mats Wärnling, tel 0709-85 63 63 på Mercuri Urval.

Om företaget
AIK som startades 1891 är Sveriges största idrottsklubb och starkaste idrottsvarumärke med nästan 20 000 medlemmar och 45 0000 supportrar. Ishockeysektionen inledde sin verksamhet 1921 och drivs idag som aktiebolag. AIK Hockey är en av Sveriges mest framgångs- och traditionsrika ishockeyklubbar med bland att sju SM-guld för herrar och fyra för damer på meritlistan. AIK Hockey är också en av Sveriges mest exponerade idrottsföreningar i tidningar, dagspress och digitala forum. Försäljningen av rättigheterna till ett av Sveriges starkaste varumärken, AIK Hockey, hanteras och säljs av klubben själv och våra sponsorer och partners utgör en mycket viktig del i arbetet med att skapa en ekonomiskt stabil plattform för AIK Hockey. Läs mer om oss på www.aikhockey.se