CFO till Relita

Plats
Uppsala
Annonserat
den 9 februari 2018
Stängs
den 11 mars 2018
Kontakta
Emira Blomberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker en CFO till ett expansivt företag. Det här är ett jobb för dig som vill ta en verksamhetsnära roll i ett företag med höga ambitioner!

Om jobbet
Relita Industri och Skadeservice befinner sig i en expansiv fas och behöver förstärka verksamheten med en affärsnära CFO. Relita ingår i Recover Nordic Group, med huvudkontor i Norge, dit rapportering sker. Bolaget har ca 700 anställda och har en budgeterad omsättning för 2018 på 930 MSEK. Tillväxttakten är hög och nya bolag förvärvas kontinuerligt. Ekonomifunktionen består av drygt 20 personer och innefattar redovisning, controlling, administration och IT.

CFOs uppdrag spänner över följande områden:

  • Bygga ut ekonomiavdelningen och skapa en ändamålsenlig och effektiv funktion, förfina rutiner och sätta processer.
  • Leda företaget tillsammans med och agera support åt vd i frågor av finansiell/ekonomisk karaktär.
  • Hantera rapportering till HK och säkra ett gott samarbete med moderbolaget i koncernen.
  • Personalansvar för ekonomifunktionens medarbetare.
  • Integration av förvärvade bolag.

Tjänsten är placerad på det svenska huvudkontoret i Uppsala, men visst distansarbete är möjligt från t ex Stockholmskontoret. Resor i tjänsten förekommer sporadiskt. CFO rapporterar till den svenska vdn, med en streckad linje till Group CFO.

Det vi erbjuder
Vi erbjuder en bred roll i ett snabbväxande bolag, med stora utvecklingsmöjligheter. Du får en verksamhetsledande roll på en händelserik och fartfylld arbetsplats som präglas av stark entreprenörsanda och höga ambitioner.

Den vi söker
Den vi söker har tidigare erfarenhet av CFO-roll i bolag av jämförbar storlek. Du har tidigare erfarenhet av att effektivisera och förfina processer, omställningsarbete och förståelse för ändamålsenlig och effektiv rapportering. Du är också en erfaren ledare och van att hantera en avdelning bestående av personer med olika motivationsfaktorer och förutsättningar.

Vi söker en lösningsorienterad person som är trygg i rollen som CFO. Det är viktigt att kunna skapa förtroende och ge ett stabilt intryck. Att trivas i ett bolag med entreprenöriell anda och att ha en stark vilja att bidra till företagets fortsatta expansion är avgörande för att lyckas i rollen. Att vara lyhörd och kommunikativ, både muntligen och skriftligen likaså. För att kunna driva utveckling och få alla med sig är pedagogisk förmåga och att kunna skapa förståelse viktiga egenskaper, samt förmåga att entusiasmera och engagera.

Så här söker du jobbet
Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. I den här rekryteringen samarbetar Relita med Corplus Search, och du söker jobbet via Corplus Search hemsida www.corplussearch.se. Vid frågor om tjänsten kan ni kontakta Emira Blomberg, 072-964 60 00. Läs mer om företaget på www.relita.se.

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har ca 700 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour.  Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2008.

Liknande jobb

Liknande jobb