Tekniskt intresserad säljare till tillväxtbolag

Rekryterare
Halon Security
Plats
Göteborg
Annonserat
den 12 februari 2018
Stängs
den 25 februari 2018
Kontakta
Cecilia Jarlsmark
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Halon Security AB är ett mjukvarubolag från Göteborg. Vi utvecklar produkten Halon Platform, en plattform för e-postsäkerhet och e-postdrift, som vi säljer till t.ex. webhosting-företag, telekom-bolag, IT-leverantörer m.fl. Våra kunder finns över hela världen, och driftar några av världens mest trafikerade e-postservrar.

Halon Security annonsbild

Sista ansökningsdag 2018-02-25
Plats: Göteborg
Jobbkategori: Försäljning

Halon söker tekniska säljare med erfarenhet av att arbeta med internationell, konsultativ försäljning och vana vid stora ordervärden. Mjukvaran Halon Platform är unik i sitt slag, och du kommer arbeta med teamet som byggt en egen SMTP-server, ett eget scriptspråk och ett stort ekosystem som utgör grundstommen i gigantiska e-postinfrastrukturer. Ta chansen att arbeta med en högkvalitativ IT-produkt och människor som har höga ambitioner och är passionerade för sitt område.

Som säljare arbetar du aktivt för att för att hitta nya möjliga kunder, tar den första kontakten och lyssnar på kundens behov. Därefter arbetar du ihop med en tekniker som kan lotsa kunden genom produkten, medan du sköter den kommersiella delen med prissättning, avtal och villkor. 

För att lyckas i rollen tror vi att du:

  • erfarenhet av konsultativ försäljning inom IT / mjukvara
  • har ett genuint intresse för IT och teknik
  • har mycket lätt för att uttrycka dig i affärsmässig svenska och engelska

Som tillväxtbolag är Halon i ständig förändring, därför tror vi att du är beredd att hugga i där det behövs samt gillar att vara med och bidra tillsammans med dina kolleger. Alla på Halon brinner för bolaget och dess tillväxt, därför söker vi dig som vill vara del i ett fantastiskt team på en gemensam tillväxtresa. Du får möjlighet att aktivt engagera dig i produkten, teknologin, marknaden och branschen, med ett stort tekniskt intresse och nyfikenhet faller sig detta sannolikt naturligt. Du är van att arbeta självgående och älskar att lösa problem samt skapa värde för kunden.

Halon erbjuder:

  • ett vässat och engagerat team
  • en fantastiskt välgjord produkt
  • möjligheter att utvecklas ihop med bolaget
  • nytt kontor med utsikt över Göta Älv
  • onsdagsfrukost, torsdagsdrink, pingisturneringar m.m.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start våren 2018. I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie, vid frågor kontakta rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 alternativt Maria Nilzon 0763–935340. Välkommen med din ansökan via jerrie.se, sista ansökningsdatum är den 25 februari, urval och intervjuer sker löpande.