Bufab söker nu en Regional Controller

Rekryterare
Bufab
Plats
Värnamo
Annonserat
den 12 februari 2018
Stängs
den 1 mars 2018
Kontakta
Anna Persson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en Regional Controller med ansvar för region Sweden och region Asia & Pacific

Bufab har ambitiösa tillväxtmål; till 2020 ska man omsätta 4 miljarder. Det finns en tydlig strategi att accelerera den organiska tillväxten och att genomföra värdeskapande förvärv, samtidigt som man bibehåller och ökar effektiviteten i bolaget.

Bufab finns med 37 dotterbolag i 27 länder. Man har delat upp bolagen i 7 regioner och varje region leds av en regionchef. Till varje region hör också en regional controller som framför allt stöttar regionchefen men även Vd:arna och ekonomicheferna i respektive region. 

Som regional controller kommer man att ansvara för två regioner, region Sweden och region Asia & Pacific (APac). En del av uppdraget handlar om rapportering, såsom månads-, kvartal- och årsbokslut. Man sammanställer då rapporterna från de olika bolagen i regionen och säkerställer att de är korrekta. De flesta bolag har sina egna ekonomifunktioner men med tanke på att storleken på bolagen varierar så varierar även behovet av stöd. Man ansvarar även för budgetar och prognoser, och på samma sätt här så handlar det om att sammanställa och säkerställa regionernas siffror.

En annan del av uppdraget handlar om att visa bolagen och avdelningarna inom regionen hur man kan använda nyckeltal för att förbättra verksamheten. Man ska hitta förbättringar och driva utvecklingen av samordning inom regionerna, men även inom t ex digitalisering, arbetssätt och affärssystem.

Vi söker dig som brinner för utveckling och att skapa smartare lösningar. Du är utbildad civilekonom och har arbetat ett antal år inom yrket. Excel och engelska ligger dig varmt om hjärtat och har du erfarenhet av trading är det ett plus. Som person är du självklart strukturerad, men du har också en passion för att driva förändringsarbete på ett pedagogiskt sätt. Tjänsten är placerad i Värnamo, men med tanke på att man ansvarar för två olika regioner så kommer man behöva fördela sin tid och vara på plats i APac ca 25% av tiden.

Hos oss kommer du få stora möjligheter till egen utveckling. Vår värdegrund är stark och vi tror på laget före jaget. Välkommen till oss!

Om företaget
Bufab är ett handelsföretag som erbjuder sina kunder en helhetslösning som Supply Chain Partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts som skruvar, muttrar, brickor etc. Som komplement till handelverksamheten bedriver Bufab även 3 egna tillverkningssiter, som fokuserar på mer särskilt tekniskt krävande tillverkning av C-Parts. Bufab startades 1977 i Småland och är idag ett internationellt bolag med verksamhet i 27 länder. Huvudkontoret ligger i Värnamo och Bufab har 1 000 medarbetare. Bufab är börsnoterat och har en omsättning på 3,2 Mdr SEK. Läs mer på www.bufab.com.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till apply@re-source.se eller ring Anna Persson på 072-720 720 5. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan snarast, dock senast den 1 mars.