Medarbetare till Payment Clearing & Settlement-avdelning på storbank

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 februari 2018
Stängs
den 13 mars 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Arbetstid
Heltid

Medarbetare till Payment Clearing & Settlement-avdelning på storbank

Är du i början av ditt arbetsliv, och vill få in foten på en välkänd storbank där du kan bidra med din energi och arbetsglädje? Då tycker vi att du ska läsa vidare! 

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en medarbetare som kommer att hjälpa till med att sköta det dagliga löpande ekonomiarbetet på en kortavdelning. Avdelningen fungerar som länken mellan kunder och affärsidkare vid kortbetalningar, och dina uppgifter kommer bland annat att innefatta

  • Utbetalningar
  • Skapande av betalningsfiler
  • Avstämningar
  • Nätverksfakturor från MasterCard & Diners
  • Löpande bokföring

Du kommer att ingå i ett team om åtta personer, som i sin tur ingår i en större Payment-grupp om 17 personer. Vår kund är en känd storbank, och du kommer att sitta i nya och fräscha lokaler i norra Stockholm.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har någon form av ekonomisk utbildning, på gymnasie-, YH- eller högskolenivå. Det är en fördel om du har någon form av relaterad arbetslivserfarenhet men detta är inte nödvändigt. Det viktiga är att du har en god förståelse för det ekonomiska flödet.

Du är en van Excel-användare, och det är starkt meriterande om du även arbetat i Agresso, Adra Accounts eller Adra Balancer.

Som person tror vi att du är noggrann, strukturerad, framåt och driven samt flexibel och prestigelös. Du arbetar gärna såväl självständigt som i grupp, och är nyfiken på att lära dig nytt.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SJR med start omgående, och som pågår i 6 månader. Därefter kan möjlighet till förlängning finnas. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb