Analytisk HR Controller till JTI

Rekryterare
JTI Sweden
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 februari 2018
Stängs
den 27 februari 2018
Kontakta
Åsa Schramm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

JTI

Har du erfarenhet av analysarbete och ett sinne för affärer? Trivs du i en roll där du får arbeta med HR-frågor och där du har möjlighet att både utveckla och utvecklas?

We truly believe in developing our people – it’s fundamental to how we do business. We invest in our people and offer them numerous learning and development opportunities – from specialist training to global development assignments and we make sure good people don’t go unnoticed; 80% of our management promotions happen from within

Howard Parks, Senior Vice President Human Resources at JTI

Om rollen
Rollen som HR-Controller utgör en nyckelfunktion och du rapporterar direkt till Finance Manager på JTI. I rollen ansvarar du för insamlandet av personalrelaterad data i syfte att analysera och skapa nyckeltal samt relevanta rapporter för organisationen. Då detta är en ny funktion får du möjligheten att själv vara med och skapa och bygga upp rollen.

I rollen kommer du i huvudsak att arbeta med att: 

  •   Utveckla, ta fram och analysera personalrelaterade nyckeltal 
  •   Ta fram och sammanställa kvalitetsrapporter 
  •   Stödja HR i olika beräkningar och analyser
  •   Chefsstöd vad gäller rapporter och nyckeltal 
  •   Övervaka nya bestämmelser inom området löner och förmåner

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi samt några års erfarenhet som Controller och av analysarbete. Vi tror att du har erfarenhet från att ha arbetat med analys av personalfrågor sedan innan eller har ett genuint intresse av att utvecklas inom området. Har du erfarenhet från att ha arbetat med lön eller från FMCG är det meriterande, men inget krav. Det är även meriterande om du har arbetat i SAP. Du har ett affärsnära tänk och strävar efter god kvalitet i det du gör. Du har mycket god analytisk förmåga, systemvana och avancerade kunskaper i Excel. Då det är en internationell miljö förutsätter vi att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Då tjänsten har många kontaktytor, både gentemot ledning och övriga verksamheten, behöver du ha en god social och kommunikativ förmåga och trivas i en rörlig miljö. Du är nyfiken, lyhörd, drivande och resultatorienterad samt trivs i en roll där du får ta egna initiativ. Du har ett stort pedagogiskt intresse och lätt för att kommunicera och engagera på olika nivåer i organisationen och kan med lätthet förklara analyser och nyckeltal för övriga verksamhet. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar JTI med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm (asa.schramm@eqonomy.se) eller kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om JTI
JTI Sweden är, genom Nordic Snus, en stark utmanare på snusmarknaden med succésnuset LD, kraftfulla Nordic Storm och traditionella Gustavus. Allt vårt svenska snus tillreds i vår snusfabrik i Vårgårda. Vi är dessutom Sveriges ledande cigarettleverantör med internationella storsäljare som Camel, Winston och anrika svenska klassiker som Blend, Level, John Silver och Right.

Vår framgång bygger på genuin tobaksexpertis från världens alla hörn. JTI Sweden är ett dotterbolag till JTI, en av världens ledande tobaksproducenter med 27 000 anställda och verksamhet i över 120 länder. Hos oss arbetar experter på allt från butiksinredning och skyltning till tobaksblad och produktutveckling.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: http://www.jti.com eller http://www.jti.com/sweden