Business Controller med passion för Excel till ExOpen

Rekryterare
ExOpen
Plats
Malmö
Annonserat
den 13 februari 2018
Stängs
den 25 februari 2018
Kontakta
Carina Johansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en lösningsorienterad och kommunikativ Business Controller med ett stort IT-intresse? Har du avancerade kunskaper i Excel och dessutom förståelse för databaser? Nu söker vi dig som vill arbeta på en innovativ arbetsplats med höga ambitioner!

Genom ExOpens lösningar kan företag i realtid ta fram relevant kunskap från sina affärskritiska system. ExOpen erbjuder en produktportfölj som täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens krav på processer och beslutsstöd. Nu behöver vi dig för att kunna fortsätta växa!

Om rollen
Trivs du med att arbeta strukturerat och lösningsorienterat utifrån uppsatta tidsramar? Drivs du av att arbeta självständigt och agilt ute hos kunder för att skapa de bästa stöden för just deras verksamhet? Då har du möjlighet att, utifrån våra kunders databaser, kunna bygga och skräddarsy budget-, forecast- och rapportlösningar specialanpassat till varje enskild kunds behov och önskemål.

ExOpens kunder är oftast Business Controllers och Ekonomichefer så det är viktigt att du kan förstå deras verksamhet och utmaningar. Därför tror vi att du är duktig på att projektleda och kommunicera med våra kunder på ett sätt som passar dem och deras verksamhet. Trivs du även med en bra balans i att dela din tid ute hos kund respektive hos dina kollegor på kontoret? Då har du hittat rätt!

Om ExOpen
I denna roll rapporterar du direkt till vår affärschef och är en del av ett litet men tight team. ExOpen sitter i nya, fräscha Studio, Malmö. Vi brinner för att hjälpa företag bli så effektiva och beslutsföra som möjligt med hjälp av våra lösningar och vi vill att även du ser utmaningen i att utveckla och hjälpa företag att använda sin ekonomiska information på ett bättre sätt. Rollen innebär stor självständighet och flexibilitet. Vi har attraktiva förmåner och ser vår personal som vår största tillgång, därför satsar vi även på kontinuerlig medarbetarutveckling.

ExOpen är ett företag som i över 20 år har hjälpt andra företag med budget och beslutstöd. Vi täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens processer och beslutstödskrav. Vi har idag över 400 kunder på den svenska marknaden, omsätter ca 45 MSEK och har i dagsläget 35 anställda men är inne i en stark och expansiv tillväxtfas. För mer information om ExOpen, gå in på www.exopen.se.

Vem är du?
Vi tror att du troligen är utbildad ekonom och har minst ett par års erfarenhet av att arbeta som Business Controller, projektledare eller konsult. Vi utgår från att du har egen erfarenhet av att arbeta med prognos och budgetprocesser, nyckeltal och andra beslutsstöd. Det är viktigt att du har kunskap om databaser och SQL-programmering. Du är en problemlösare som tycker om att vara ute hos kund samtidigt som du också stimuleras av att kunna ”grotta ner dig” i Excel hemma på kontoret.

Vi letar efter dig som vill kombinera ekonomi med IT, som är analytiskt, har siffersinne, social förmåga och kan vara en inlyssnande och rådgivande partner till våra kunder.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar ExOpen med EQonomy / Wise Professionals. Önskar du mer information kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carina Johansson, carina.johansson@wise.se. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!