Hansen söker M&A och Corporate Commercial jurister

Rekryterare
Hansen
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 februari 2018
Stängs
den 13 mars 2018
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Hansen är en "boutiquebyrå". Vi bedriver högkvalitativ, senior och affärsmässig legal rådgivning i världsklass inom M&A, Management Advisory, Venture Capital och Corporate Commercial. Vi har en uttalad målsättning att sätta kvalitet och kreativitet framför storlek. Därför strävar vi efter att behålla ett litet och seniort format. I dagsläget är vi tolv jurister, se även www.hansenlaw.se.

Vi vill bidra till förändring och innovation och vi gillar att utmana en konservativ bransch. Vi känner stolthet och glädje över både våra uppdragsgivare och det värde vi skapar för dem. Vårt mål är att både bidra med juridisk trygghet och ett ökat värde i våra klienters bolag.

Vad söker vi
Projektledare M&A

 • Du har arbetat ca två - fyra år på advokatbyrå.
 • Du har god kunskap i bolagsrätt och M&A och har en stark vilja att utvecklas inom detta område.
 • Du gillar utmaningen att arbeta med olika typer av klienter såsom private equity bolag, industriella bolag men även start-ups och ägarledda bolag.
 • Du erbjuds en snabb utvecklingskurva och du kommer snabbt att få ta eget ansvar.
 • Du tycker att arbetet är intressant och lärorikt och du gillar att utbilda och ta ansvar för yngre medarbetare.
 • Du har haft kul och har utvecklats. Men det tar lite för stor del av din tid och energi och du har svårt att hitta tid för annat i livet. 
 • Du är nyfiken och vill därför testa något nytt.

Junior M&A jurist

 • Du är i början av karriären på en advokatbyrå, eller har nyligen avslutat dina juridikstudier, kanske kompletterat med tingstjänstgöring.
 • Du har ett gediget intresse för affärsjuridik, och har börjat utveckla ett intresse för bolagsrätt och M&A.
 • Du är nyfiken, ambitiös och driven.
 • Hos oss får du jobba nära delägare redan som junior jurist givet vår seniora struktur.

Junior Corporate Commercial jurist

 • Du är i början av karriären på en advokatbyrå, eller har nyligen avslutat dina juridikstudier, kanske kompletterat med tingstjänstgöring.
 • Du har ett gediget intresse för affärsjuridik, och har börjat utveckla ett intresse för kommersiella avtal, immaterialrätt, teknik/tech. Du får gärna ha skrivit uppsats inom något av dessa områden eller på annat sätt visat på ditt intresse och nyfiken för just detta.
 • Du är nyfiken, ambitiös och driven.
 • Hos oss får du jobba nära delägare redan som junior jurist givet vår seniora struktur.

För alla rollerna krävs – förutom ett gediget intresse för affärsjuridik och att kunna se juridiken ur klientens perspektiv – att du har ett stort intresse för människor, har en mycket god samarbetsförmåga samt förmåga att engagera och entusiasmera.

Du erbjuds
Professionalism och passion är två av våra ledord. Vi förenas av respekt och tolerans i förhållandet till såväl kollegor, som till klienter och omvärld. Öppenhet och vidsyn är en självklarhet när man arbetar hos oss. Vi tror att arbetsglädje och långsiktigt hållbara värderingar är en viktig del av det DNA som bygger framtidens advokatbyrå. På Hansen vill vi ge plats för både prestationer och passioner. Därför är våra medarbetares många olika intressen en naturlig del av arbetslivet. Hos Hansen får familjen, idrottsintresset och det passionerade intresset för innovation och samhällsutveckling plats.

Din ansökan
Vi samarbetar Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85