Engagerad och erfaren Konsultchef till SJR Stockholm

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 februari 2018
Stängs
den 15 mars 2018
Kontakta
Marie Bergsman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Engagerad och erfaren Konsultchef till SJR Stockholm

SJR har under mer än 20 år framgångsrikt hjälpt våra kunder med rekrytering och konsultlösningar inom Ekonomi, Bank & Finans. Vi fortsätter att växa och söker nu en engagerad konsultchef till vår framgångsrika konsultverksamhet i Stockholm. Vi vill ha med oss de allra bästa. Är du en av dem? 

Glädje och utveckling på jobbet
Till SJRs konsultverksamhet i Stockholm söker vi nu en engagerad och erfaren konsultchef som ansvarar för att ta fram och anställa rätt konsulter samt samarbetar med våra kunder i konsultuppdrag avseende chefer och specialister inom Ekonomi, Bank & Finans. Vi kan erbjuda dig ett roligt, stimulerande och ansvarsfullt arbete med spännande och omväxlande utmaningar. Hos oss är filosofin att det ska vara roligt att arbeta.

Sökes
En engagerad och erfaren Konsultchef till SJR Stockholm. Som konsultchef arbetar du i ett team med erfarna och ambitiösa kollegor. Tempot är högt och arbetet omväxlande. Här får du agera konsultativt mot kunderna och lösa förfrågningar på spännande uppdrag. Att skapa förtroende och goda relationer till dina kunder och konsulter/kandidater är en mycket viktig del av arbetet. Som konsultchef har du även personalansvar vilket innebär kontraktskrivning, lönesättning, arbetsrättsliga frågor mm. Arbetet är fritt med tydliga individuella mål, men du kommer även att samarbeta mycket med våra övriga konsultchefer och rekryterare samt med våra kundansvariga säljare. Givetvis deltar du också löpande i arbetet med att utveckla och effektivisera arbetsmetoder och processer. Vi arbetar kvalitativt i hela rekryteringsprocessen där bl a search, annonsering, urval, intervjuer ingår, liksom referenstagning och uppföljning.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är civilekonom och/eller beteendevetare med en god insikt och bred förståelse för olika befattningar inom Ekonomi & Finans. Kunskapen har du med fördel skaffat dig genom arbete som rekryterare eller konsultchef med vana att snabbt sätta dig in i olika verksamheter och agera konsultativt mot kund. Har du revisionsbakgrund är det meriterande. För att lyckas i rollen som konsultchef drivs du av att arbeta i en dynamisk och affärsorienterad organisation. Du är strukturerad och organiserad med en förmåga att växla mellan olika typer av uppgifter. Vidare är du en utpräglad servicemänniska, är bra på att bygga långsiktiga relationer, har förmåga att fatta egna beslut och prioritera under högt tempo. Som person bidrar du till en god stämning, är prestigelös och ansvarsfull. Du är målinriktad, nyfiken och drivs av att etablera nya relationer och uppskattar en sälj- och affärsinriktad företagskultur. Med ett starkt engagemang för kunden sätter du stort värde på att leverera med kvalitet.

Ansökan
SJR kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete med ett väletablerat varumärke i ett professionellt team. Vår filosofi är att det ska vara roligt att arbeta! Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna Marie Bergsman om du har några frågor på tfn 08-407 55 55. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb