Head of Audit och kontorschef till Rödl & Partner i Stockholm

Rekryterare
Rödl & Partner
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 februari 2018
Stängs
den 14 mars 2018
Kontakta
Karolina Wahlström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
I ditt arbete kombinerar du den professionella rollen som auktoriserad revisor med rollen som kontorschef för en grupp medarbetare som du motiverar och vägleder i det dagliga arbetet. Du har även en nyckelroll för att driva strategiska arbetet framåt och i rätt riktning, och kommer tillsammans med VD och övriga ledande befattningshavare i Rödl & Partner koncernen att verka för att utveckla verksamheten mot gemensamma mål.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

- Ansvara för Rödl & Partner Nordics tillämpning av koncernens revisionsmetodik i enlighet med internationell standard för att säkerställa en enhetlig tillämpning av densamma.
- Ansvara för kompetensutveckling av personal inom revision och ansvara för det interna kvalitetssäkringsarbetet.
- Att som lagledare medverka till en bra samverkan mellan olika servicelines inom kontoret.
- Att ta ansvar för att vår kompetensutvecklingsmodell, MiM, genomförs på kontoret inom alla servicelines.
- Att medverka i den finansiella rapporteringsprocessen och ta ansvar för kostnadsutfall v.s. budget för kostnadsstället och serviceline.

Vem är du?
Vi söker dig som är auktoriserad revisor med cirka tio års erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbranschen. Vi ser även att du är van vid och trivs med att arbeta internationellt och är flytande i svenska och engelska språket i tal och skrift.

Som person är du affärsdriven med vana av att driva egna projekt med ett starkt engagemang och fokus. Du har ett genuint intresse för ledarskap och människan är du tydlig och strukturerad samtidigt som du är lyhörd, pedagogisk och entusiasmerande och möter varje medarbetare där de är idag.

I rollen krävs även att du har förmåga och intresse av att arbeta både operativt med dina egna projekt och strategiskt för att utveckla verksamheten framåt. Med ditt stora engagemang och din sociala förmåga etablerar och utvecklar du förtroendefulla relationer internt såväl som externt.

Du erbjuds
Du erbjuds en stimulerande tjänst på ett företag med en öppen och familjär kultur. Du får stor frihet att utveckla arbetet, dig själv och dina anställda yrkesmässigt och personligt. Medarbetare från revision, skatterådgivning och juridisk rådgivning samt reception rapporterar idag till kontorschefen. För rätt person erbjuds ett konkurrenskraftigt anställningspaket och möjlighet till delägarskap i ett företag med högt i tak och där medarbetarna har vilja och engagemang!

I denna process samarbetar Rödl & Partner Nordic AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström på 076-297 87 95 alt karolina.wahlstrom@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via Jureks hemsida: www.jurek.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi intervjuar löpande!

Om verksamheten
Rödl & Partner är en revisions- och konsultorganisation med tyska rötter. Vi är idag ca 4500 medarbetare i ett 50 länder. Rödl & Partners affärsidé är att hjälpa medelstora, ofta privatägda bolag att expandera internationellt. Med denna affärsidé och en unik affärsmodell har Rödl & Partner på 40 år vuxit organiskt från en regionalt verksam byrå med 100 medarbetare till en internationell koncern med 108 kontor i 50 länder.

I Norden startade Rödl & Partner sin verksamhet år 2000. Genom organisk tillväxt och mindre förvärv har Rödl & Partner vuxit och etablerats sig förutom i Sverige, i Finland och Danmark. Idag har vi kontor i Stockholm, Malmö, Helsingfors och Köpenhamn där ca.100 medarbetare hjälper våra internationellt verksamma kunder i deras expansion och utveckling.

Sista ansökningsdag
14 mars

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström
0762-97 87 95