Ekonomiassistenter sökes för framtida uppdrag

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 februari 2018
Stängs
den 16 mars 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistenter sökes för framtida uppdrag

Har du några års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent, redovisningsassistent eller ekonomirelaterat arbete?  Då kommer vi att ha flera framtida uppdrag som kanske kan intressera dig! 

Vi på SJR Stockholm rekryterar ekonomikompetenser till ett brett spektrum av kunder inom olika branscher, och kommer under våren att kunna erbjuda flera spännande konsultuppdrag för dig som vill ta nästa steg i karriären.    

I rollen som ekonomiassistent kommer du exempelvis att arbeta med uppgifter som att

  • säkerställa kontering av leverantörsfakturor och betalningar
  • matcha inbetalningar
  • administrera vid återbetalning till kunder
  • sköta löpande bokföring
  • ha kontakter med kunder och leverantörer
  • sköta löpande administration
  • vara behjälplig i bokslut

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag, och våra kunder återfinns över hela Stockholmsområdet.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har gymnasial, eftergymnasial eller akademisk utbildning inom ekonomiområdet. Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet som ekonomiassistent eller annat ekonomirelaterat arbete. Du har datorvana och goda kunskaper Office-paketet, särskilt i Excel. Du bör ha utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. 

Som person bör du ha stor analytisk förmåga och du har förståelse för det ekonomiska flödet. Vi söker dig som är du driven, ansvarsfull och resultatorienterad. Du är hängiven i ditt arbete och trivs i att både ta egna initiativ och arbeta med rutinmässiga arbetsuppgifter. Vidare söker vi dig som en mycket god kommunikativ förmåga. 

Vi ser fram emot att hjälpa dig till ditt nästa jobb!

Viktig information
Ovanstående gäller för konsultuppdrag hos SJR med varierad omfattning och uppdragslängd. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb