Transportföretagen söker förhandlare i Malmö

Plats
Malmö
Annonserat
den 16 februari 2018
Stängs
den 17 mars 2018
Kontakta
Åsa Dahlgren
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Rollen som förhandlare / arbetsrättsjurist innebär att stötta och hjälpa våra medlemsföretag inom det arbetsrättsliga området. De viktigaste arbetsuppgifterna är rådgivning och förhandling inom arbetsrätt och vi arbetar nära våra medlemsföretag. Vi tecknar ca 70 kollektivavtal inom transportnäringen. Vi håller också ett stort antal utbildningar i arbetsrätt. Arbetet ställer höga krav på förmåga att snabbt sätta sig in i våra medlemsföretags verksamheter och utmaningar. Arbetsuppgifterna är omväxlande med stort eget ansvar.

Vem är du
Du har juristexamen och flera års erfarenhet av arbete från advokatbyrå eller bolag med inriktning mot arbetsrätt. Du kan också ha annan relevant utbildning och stor erfarenhet av förhandlingsarbete. Du trivs att arbeta självständigt som en del av ett större team. Som person är du social och har ett stort intresse för problemlösning. Du har god samarbetsförmåga, är kreativ och engagerad. Dessutom är du skicklig i att formulera dig väl, både i tal och skrift. Du är duktig på att skapa relationer och tycker om att samarbeta. Du är pedagogisk och kan förklara hur komplex juridisk lagstiftning ska tillämpas i praktiken.

Du erbjuds
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter i en stimulerande och utvecklande miljö. Arbetet är självständigt och ställer höga krav på eget ansvarstagande. I tjänsten ingår resor i regionen.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Transportföretagen med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då tjänsten ska tillsättas snarast kommer urvalsprocessen att ske fortlöpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Åsa Dahlberg, telefon: 031-712 83 49. Skicka din ansökan snarast via www.jurek.se

Om verksamheten
Transportföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation för transportnäringen, inklusive motor- och petroleumbranscherna, samt säkerhetsbranschen. Vårt arbete tar sin utgångspunkt i våra medlemsföretags utmaningar som arbetsgivare. I våra nio förbund finns drygt 10 300 medlemsföretag med tillsammans ca 207 000 anställda. Det gör oss till den främsta samlingspunkten för företagen i transportnäringen i Sverige. Vi är ett team på ca 35 förhandlare/arbetsrättsjurister över landet, varav fyra i Malmö, som samarbetar för att ge våra medlemsföretag den bästa servicen. Vi växer och behöver ytterligare en förhandlare/arbetsrättsjurist och söker nu dig som vill vara en del av vårt team i Malmö. Vi sitter i helt nybyggda lokaler i centrala Malmö.

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Åsa Dahlberg

Fler sökningar så här