Cliens expanderar ytterligare och söker en fondförvaltare

Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 februari 2018
Stängs
den 17 mars 2018
Kontakta
Lena Wallenius
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du arbeta och utvecklas hos en av Sveriges mest framgångsrika kapitalförvaltare?

Vi växer och söker en fondförvaltare till vårt förvaltningsteam.
Vi söker dig som:

• Vill ta ansvaret för en svensk aktiefond

• Är analytisk lagd

• Har ett brinnande intresse för aktiemarknaden

• Har lätt för att skapa professionella relationer, såväl externt som internt

• Har stor egen drivkraft, är resultatinriktad och stimuleras av att arbeta i team

Om tjänsten
Du kommer att ingå i vårt förvaltningsteam som är ett av Sveriges mest välrenommerade och består av mycket erfarna förvaltare. Du kommer att ha huvudansvar för en aktiefond men du kommer även ingå i vårt förvaltningsteam för våra diskretionära kunduppdrag. Tjänsten ställer höga krav på att du kan arbeta självständigt, är strukturerad samt har mycket hög kompetens inom området. Du är resultatinriktad och har en stark vilja och drivkraft att nå såväl dina egna som teamets mål. För att bli framgångsrik hos oss krävs också att du har ett starkt engagemang i din kommunikation med kunder och medarbetare samt är lojal, seriös och förtroendeingivande.

Din bakgrund
Du jobbar idag som förvaltare alternativt analytiker och har minst 5 års yrkeserfarenhet, samt har lämpliga akademiska meriter. Du har mycket goda kunskaper om ekonomiska och finansiella samband samt en god förmåga att kommunicera din analys. Du har även en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Då arbetet kräver frekvent kontakt med kunder, banker och samarbetspartners är det viktigt att du tycker om att ge god service.

Om oss
Cliens Kapitalförvaltning är ett partnerägt och fristående fondbolag vars målsättning är att erbjuda investerare långsiktigt god avkastning. Våra förvaltare är specialister på den nordiska aktie- och räntemarknaden och vår verksamhet består av fondförvaltning och diskretionär kapitalförvaltning. Vi förvaltar fem fonder med olika förvaltningsstilar och riskprofiler. Förvaltningsteamet inom Cliens har förvaltat kapital åt svenska institutioner i över två decennier. 

Skicka in din ansökan innehållande CV samt personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande. Ansvarig för rekryteringen är bolagets VD Lena Wallenius och ansökan skickas till lena.wallenius@cliens.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Wallenius på telefon 08-506 503 91 eller på mail. Vi ser fram emot din ansökan.