Nyexad ekonom till administrativ roll på bank i Solna

Rekryterare
SJR
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 16 februari 2018
Stängs
den 17 mars 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Nyexad ekonom till administrativ roll på bank i Solna

Är du intresserad av att arbeta med administration riktat mot hedgefonder? Vill du arbeta i en bred administrativ roll i ett litet team på en stor bank i Solna? Då kan det vara dig vi letar efter!

Det här är rollen för dig som gillar att arbeta administrativt samtidigt som du får en inblick i finansvärlden. Avdelningen du kommer arbeta på arbetar mot hedgefonder och sköter administration kring till exempel bonds, repos, cash management och utländsk valutahandel. Du kommer bland annat göra avstämningar, betalningar samt övrig backoffice.  Rollen du arbeta i är administrativt lagd och du kommer jobba i nära samarbete med dina kollegor.

Lämplig bakgrund
För att trivas i rollen hos vår kund tror vi att du gillar att arbeta med backoffice-liknande tjänster och har ett intresse av bankbranschen. Du kanske har en högskoleexamen mot ekonomi och har haft administrativa jobb vid sidan av dina studier eller över somrar, och du har grundläggande kunskaper om aktiemarknaden. 

Som person är du en utpräglad lagspelare och stöttar gärna dina kollegor. Du har drivet och viljan att lära dig samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk.

Du är en stabil och trygg person som har en del skinn på näsan, och som snabbt sätter dig in i nya uppgifter.

Du talar flytande svenska och engelska.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående och som pågår till 31 augusti 2018. Därefter kan möjlighet till förlängning finnas. Tjänsten är på heltid och arbetet utförs under kontorstid. Kunden är placerad i Solna. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklasoch inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara
förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.