VD till Nordic Kitchen Group

Plats
Stockholms län
Annonserat
den 19 februari 2018
Stängs
den 15 mars 2018
Ref:
38543
Kontakta
Charlotte Ahlquist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

VD till ”Norra Europas största luckbolag” - Nordic Kitchen Group

Nordic Kitchen Group söker nu en VD, som vill vara med och driva deras tillväxtresa. NKG är en ledande aktör på den svenska köksmarknaden inom luckbyte med fokus på att designa, sälja och producera högkvalitativa kök och förvaringslösningar. NKG är moderbolag i en koncern med fyra starka varumärken med representation över hela landet. De fyra varumärkena som ingår i koncernen är Canadaköket, Hagaköket, Härjedalskök och LIB.

Vi söker dig som vill skapa ”Norra Europas största luckbolag”. Du ska utifrån befintlig koncern genomföra en samordningsresa kring de starka varumärkena och på så sätt skapa tillväxt med lönsamhet. Kvalificerad och intresserad?

Din profil – vi tror du har erfarenhet från

  • att ha arbetat som VD
  • att leda och driva ett tillväxtbolag
  • att bygga en central organisation med gemensamma värderingar, kultur och teamkänsla
  • arbete med ekonomisk rapportering.
  • förmågan att driva arbetet självständigt
  • förmågan att bygga team

Vi erbjuder dig en spännande utmaning i att leda en tillväxtresa 5-7 år utifrån en etablerad marknad i ett stabilt bolag genomföra denna förändringsresa. Vill du skapa Norra Europas största luckbolag?  

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Nordic Kitchen Group med Experis Executive. För mer information kring tjänsten, kontakta gärna chefsrekryteringskonsult Charlotte Ahlquist på 073-506 72 05 eller Anna Arborelius på 072-537 50 11. Välkommen med din ansökan snarast och senast 2018-03-15.