Butiksetablerare - Revelopment Consulting AB

Plats
Kungsbacka, Göteborg
Annonserat
den 19 februari 2018
Stängs
den 13 mars 2018
Ref:
3713876967
Kontakta
Anna Svedberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du arbeta med butiksetablering inom detaljhandeln?

Revelopment Consulting söker etablerare som vill företräda starka internationella varumärken.

Tjänsten
Här erbjuds du ett omväxlande och utvecklande jobb med Norden som arbetsfält. Du kommer få använda dina kunskaper och erfarenheter för att lösa olika utmaningar och problem hos olika uppdragsgivare - alltid med kundens bästa i fokus. Du kommer arbeta i ett stort nätverk bland både fastighetsägare och olika företag inom detaljhandeln

Arbetsuppgifter 
Du kommer jobba med allt från nyetablering av butiker, omlokaliseringar och hyresförhandlingar. Uppdragen varierar där du i vissa fall är delaktig i hela etableringsprocessen och i andra fall specifika delar.

  • Nyetablering - Söka efter rätt butikslokal, besöka länder, städer och handelsplatser, ta kontakt med fastighetsägare, ta in offerter, värdera butikslägen och förhandla nya hyresavtal.
  • Hyresförhandlingar - Ta fram referenshyror, göra hyreskalkyler, hyresförhandla, läsa hyresavtal.
  • Omlokalisering/Avveckling - Marknadsföra butikslokaler, söka efter nya hyresgäster, förhandla med fastighetsägare och ny hyresgäst, läsa hyresavtal.

Kvalifikationer

  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom detaljhandel eller fastighetsbranschen
  • Förhandlingsvana
  • Kunskaper i engelska, både i tal och skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet butiksetableringar, uthyrning av kommersiella fastigheter eller arbetat med hyresavtal.
  • B-körkort

Vem är du? 
För att trivas i rollen har du ett affärsmässigt driv, är noggrann och flexibel. Du utstrålar trygghet, stabilitet och har förmåga att skilja på det personliga och professionella. Du har en god skriftlig kommunikativ förmåga, ödmjuk inställning och duktig på att skapa förtroende och bygga relationer.

Om företaget
Revelopment Consulting AB är ett konsultföretag som erbjuder svenska och internationella detaljhandelsföretag tjänster inom butiksetableringar, hyresförhandlingar, hyreskontraktsadministration och avvecklingar i Norden. Många av företagets uppdragsgivare väljer att lägga hela det interna etableringsansvaret på Revelopment. Revelopment grundades 2011 av John H Larsson som har arbetet med konceptutveckling, etablering och hyresfrågor i över tio år.

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Revelopment Consulting AB med Fasticon Kompetens AB. Du söker tjänsten på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Svedberg anna.svedberg@fasticonkompetens.se eller 0766-39 63 71.