Projektledare till Aaro Systems, Stockholm

Rekryterare
Aaro Systems
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 februari 2018
Stängs
den 21 mars 2018
Kontakta
Louisa Torstensson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Motiveras du av variation i arbetet? Har du arbetat som projektledare i implementeringsprojekt? Aaro Systems erbjuder dig en spännande roll där du ges möjlighet att utvecklas i din roll som projektledare.

Om tjänsten
Som projektledare är du ansvarig för planering, styrning och uppföljning av implementerings- och uppgraderingsprojekt av koncernredovisningssystemet AARO. Projektledaren ansvarar för flera projekt parallellt med varierande projektlängd.

Projektledarens primära arbetsuppgifter:

  • Projektledning för såväl implementerings- som uppgraderingsprojekt
  • Arbetsledning av projektmedlemmar
  • Beställarstöd - kravspecificering, analyser
  • Behjälplig i projektkontorets arbete med modell- och processutformning

Rollen ger stora möjligheter till att påverka projektkontorets utveckling. Inom Aaro Systems finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och företag. Att arbeta hos oss innebär både frihet och delaktighet. Organisationen präglas av korta beslutsvägar och du arbetar till stor del självständigt under eget ansvar. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att arbeta internationellt.'

Är det här du?
För att lyckas i rollen behöver du vara både flexibel och strukturerad i ditt arbetssätt. Du tänker proaktivt och är en relationsbyggare, och utgår från kundens bästa. Då du kommer kommunicera med kundens IT-avdelning är det viktigt att du har en god teknisk förståelse. Din kommunikativa förmåga är mycket god, både i svenska och engelska.

  • Akademisk utbildning, gärna civilingenjör eller civilekonom
  • Minst tre års erfarenhet av projektledning av implementeringsprojekt, från start till mål.
  • Erfarenhet av att sätta och följa upp tidsplaner
  • Kunskap i ekonomisk uppföljning
  • God vana av Officepaketet
  • Kännedom om system och databaser (sql)

Vi arbetar med kompetensutveckling på både grupp- och individnivå och kompromissar aldrig när det gäller kompetens eller kvalitet. Vi har goda personalförmåner och värdesätter en öppen social miljö där vi flera gånger om året hittar på aktiviteter tillsammans. Vi sitter i fina nyrenoverade lokaler på Kungsbron i Stockholm city. 

Aaro Systems värdegrund som beskriver företagskulturen är ”Professionalism genom affärsmässighet, pålitlighet och engagemang i en lärande miljö.”

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Aaro med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om Aaro
Aaro Systems AB startades med visionen att göra konsolidering i större såväl som mindre koncerner enklare, snabbare och mer transparent. Efter att ha utvecklat och förfinat vår produkt i över 25 år, erbjuder vi idag ett komplett system som täcker behoven av koncernrapportering, koncernredovisning, konsolidering och analysarbete.