Business Controller till Gate Retail

Rekryterare
Gate Retail
Plats
Kista, Stockholm
Annonserat
den 21 februari 2018
Stängs
den 22 mars 2018
Kontakta
Oskar Jonsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till det svenska bolaget, placerat i Kista söker vi en driven och kommersiell Business Controller. Du blir en del av en Controllergrupp om fyra och får ansvaret för en av gateretails mest expansiva flygkunder inom affärsområdet Airlines. Rätt kandidat är utbildad Civilekonom och har fem till sex års relevant arbetslivserfarenhet, varav minst två år som Business Controller inom större organisationer med höga krav. Rätt kandidat har goda kunskaper i Excel och stor vana av att arbeta i något större BI-system. Det är en stor fördel om du har erfarenhet ifrån detaljhandeln. Du är flytande i svenska och Engelska och tjänsten rapporterar till Head of Financial Planning & Analysis placerad i UK.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande stödja affärsområdet Airlines med dess ekonomiska uppföljning
  • Delaktig i affärsområdets budget och prognos
  • Löpande analyser gällande intäkt, bruttovinst i retail-ledet, omkostnader samt KPI: er
  • Kontinuerligt arbeta med förbättringar av den ekonomiska uppföljningen

Vi söker dig som är analytisk och lösningsorienterad samt har lätt för att tolka siffror. Du driver ditt eget arbete framåt och är varken rädd för att komma med egna idéer eller förslag på lösningar för att utveckla rollen eller när utmaningar uppstår. Vi förutsätter att du är kommunikativ och tydlig då tjänsten innebär många interna och externa kontakter samt att du kommer att presentera ditt arbete kontinuerligt. Om du vill arbeta i en internationell miljö med stora karriärmöjligheter så är rollen på gateretail helt rätt för dig.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
gateretail ingår i gategroup som är den ledande återförsäljaren av produkter, tjänster och effektiva lösningar för att höja flygresenärens upplevelse ombord. gateretail är idag en av världens största inom travel retail med siktet inställt på fortsatt tillväxt och att erövra ytterligare marknadsandelar världen över. gategroup har det mest omfattande cateringnätverket inom industrin och serverar mer än 500 miljoner passagerare årligen i över 60 länder och våra kunder är dom stora internationella flygbolagen. Vi samarbetar med stora och välkända varumärken och vill erbjuda en engagerad shopping och en bekväm reseupplevelse. gategroup har i dagsläget ca 43 000 medarbetare och omsätter ca 40 miljarder SEK. Huvudkontoret är beläget i Zürich.

Kontaktperson
Oskar Jonsson
Rekryteringskonsult
0767835088
oskar.jonsson@futurevalue.se