Arbetschef till BTH Bygg

Rekryterare
BTH Bygg
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 23 februari 2018
Stängs
den 18 mars 2018
Kontakta
Henrik Nyberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

BTH Bygg fortsätter växa och har tydliga mål till år 2021 och många spännande projekt. Är du driven och redo för nästa steg i karriären? Nu söker bolaget en Arbetschef till en nyckelposition inom affärsområdet ROT.

Om tjänsten
I rollen som Arbetschef hos oss bildar du en naturlig länk mellan Affärschef, projekt och beställare. Som Arbetschef har du förståelse för hela affären och ansvarar för att de ekonomiska och produktionsmässiga målen i projekten uppfylls, från start till avslut och överlämnande. Du är delaktig i kalkyl- och anbudsarbetet i samarbete med kalkyl, vidare arbetar du nära inköpsfunktionen och platsledning i projekt med det övergripande inköpsarbetet för projekten i din arbetschefsgrupp. Du ansvarar för projekt- och projekteringsledning i dina projekt.

I arbetschefsgruppen finns engagerade och kompetenta kollegor i form av platschefer, arbetsledare och entreprenadingenjörer som driver projekten framåt. I rollen som Arbetschef har du personalansvar för medarbetarna i din arbetschefsgrupp. Därför är du en modern ledare, gillar att se andra att utvecklas, ser vikten av att ge rätt förutsättningar till medarbetare för att lyckas i sina roller och du skapar engagemang samt delaktighet genom god kommunikation. Du har ett affärsmässigt tänk i kombination med en analytisk förmåga och ett lösningsfokuserat förhållningssätt. I rollen som Arbetschef rapporterar du till Affärschefen för ROT och är med i ledningsgruppen i affärsområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ansvar för att leda och utveckla din arbetschefsgrupp och medarbetare så att verksamheten i gruppen bedrivs efter uppsatta mål och riktlinjer för nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet
 • Ansvar för att bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer och affärsmöjligheter i projekten
  Personalansvar för medarbetarna i din arbetschefsgrupp
 • Ansvar för att bolagets projektstyrningsmodell tillämpas i projekten i din arbetschefsgrupp
 • Leda budget- och prognosarbetet för arbetschefsgruppen enligt bolagets rutin inklusive månadsvis genomgång av resultat och avvikelser
  Ledningsgruppsarbete inom affärsområdet

Kvalifikationer och önskad kompetens

 • Akademisk examen från ingenjörsutbildning, examen från yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Befattningen kräver flera års erfarenhet från byggproduktion inom ROT, kalkylering och ekonomisk uppföljning
 • Erfarenhet av att leda andra är mycket meriterande
 • Erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen är ett krav
 • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, inom såväl tal som skrift, samt god förståelse för engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en engagerad person med god social förmåga, är självständig och slutför det som du åtagit dig. Vidare har du god förmåga att strukturera, planera och organisera arbetet. Förmåga att skapa långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer är betydelsefullt i rollen som Arbetschef. Ett upparbetat nätverk med fokus på leverantörer, fastighetsägare och beställare är meriterande. B­-körkort krävs då tjänsten innebär resor framförallt i Stor-Stockholmsregionen.

Din ansökan
Ta nästa kliv i karriären och sök dig till BTH Bygg som expanderar! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Henrik Nyberg (tel. 070-790 05 29) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om BTH Bygg
BTH Bygg är ett byggföretag verksamt i Stockholmsregionen som strävar efter att ständigt ligga i framkant för våra kunder och som arbetsgivare. Styrkan med BTH Bygg är vår bredd, från projektutveckling till service, att arbeta långsiktigt och hållbart är viktigt för oss, kraven på kvalitet och etik är höga och vi är måna om att ha en effektiv, modern och resultatinriktad organisation där våra 160 medarbetare är vår viktigaste resurs. Genom att värna om en öppen dialog och korta beslutsvägar är alla medarbetare på BTH Bygg delaktiga i att utveckla och forma en framgångsrik verksamhet, präglad av omtanke, glädje och respekt.

BTH Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Hos oss har Du chansen till en intressant och stimulerande framtid med goda utvecklingsmöjligheter inom en expanderande marknad. BTH Bygg erbjuder en attraktiv arbetsplats med bra personalförmåner och möjligheter till kompetensutveckling. Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Läs mer på www.bthbygg.se