Vill du som medarbetare inom internservice vara med och göra skillnad?

Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 februari 2018
Stängs
den 15 mars 2018
Ref:
992
Kontakta
Mikael Holmer
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Som medarbetare på avdelningen Stöd och säkerhet ansvarar du tillsammans med dina kollegor för arbetsplatsservicen på Finansinspektionen (FI). Du ser till att intern- och kontorsservice, kopiering och posthantering fungerar bra och att vår arbetsplats präglas av ordning och reda samt god service. Vi ser gärna att du bidrar till att utveckla rutiner och arbetssätt på avdelningen. Du medverkar i lokal- och fastighetsfrågor och med praktisk hjälp i t.ex. logistik och beställningar. Kontakt med leverantörer samt inköp av varor och tjänster ingår i rollen. Lyft kan förekomma i arbetet.

Vi söker dig med gymnasieexamen och flera års erfarenhet av kontorsservice och vaktmästeri. Du har erfarenhet av inköp samt goda kunskaper inom Office-programmen. Meriterande är erfarenhet av enklare former av hantverkstjänster (snickeri, borr etc.).

Som person är du serviceinriktad, självgående och uthållig. Du bidrar med gott samarbete, är framåtblickande och initiativtagande. Du trivs i en roll där du får ge service och du gör det med ett professionellt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Avdelningschef Mikael Holmer, telefon 08-408 986 32.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan och cv, personligt brev och betyg senast den 15 mars 2018. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 450 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!