Ekonomiassistent till centralt beläget bolag

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 23 februari 2018
Stängs
den 24 mars 2018
Kontakta
Tomas Bogren
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent till centralt beläget bolag

För kunds räkning söker SJR nu en Ekonomiassistent till ett uppdrag på ca 17 månader. Vår kund sitter i trevliga lokaler i Gårda.

Låter detta som tjänsten för dig? Sök i så fall tjänsten redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Din roll
Du kommer främst att arbeta med företagets fakturering och
därigenom ha mycket kontakt med andra avdelningar på företaget såväl som externa kunder. När du kommit in i arbetet kan tjänsten komma att byggas på med ytterligare uppgifter inom ekonomi och administration.

Vem söker vi?
Vi tror att du har gymnasieutbildning och eventuellt vidare
utbildning inom ekonomiområdet samt något års erfarenhet av att arbeta administrativt eller ekonomirelaterat arbete.

Som person behöver du vara effektiv och trivas med att arbeta i
ett högt tempo utan att tappa precisionen i ditt arbete. För att lyckas i
rollen behöver du tycka om att arbeta självständigt och klara att själv driva ditt arbete framåt. Utöver svenska behöver du även vara bekväm med att kommunicera på engelska i tal och skrift då en del av dina kollegor och kunder är engelskspråkiga. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i något affärssystem sen tidigare.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Tomas Bogren på 031-333 54 84. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka oss din ansökan.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.