Handläggare till Copyswede

Rekryterare
Copyswede
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 februari 2018
Stängs
den 24 mars 2018
Kontakta
Helena Woodcock
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning med juridisk, samhällsvetenskaplig eller ekonomisk inriktning, eller motsvarande. Du har hunnit arbeta minst fem år sedan din examen, och tidigare arbetslivserfarenhet som handläggare är meriterande. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är driven, lösningsinriktad och har en särskild förmåga att ta saker till avslut. Du är nyfiken och analytisk, men framför allt en doer som får saker ur händerna. Du har en stor kommunikativ förmåga och uttrycker dig enkelt och lättförståeligt såväl i tal som i skrift. Som person är du samarbetsvillig, prestigelös och lyhörd. Vi ser gärna att du delar våra värderingar att främja kulturskapares rätt till ersättning när deras prestationer används.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll där du får förmånen att arbeta inom alla delar av verksamheten med professionella kollegor och stora kontaktytor såväl internt som externt. Vi har en familjär stämning på arbetsplatsen och värdesätter ett gott arbetsklimat och kollegial gemenskap. Vi tillämpar flexibel arbetstid. Vårt kontor är beläget i ljusa lokaler vid Fridhemsplan i Stockholm.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Copyswede med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten
När upphovsmän och utövande konstnärers verk och prestationer används i olika medier har de rätt till ersättning för detta. Copyswede är en ekonomisk förening som har fått uppdraget att för sina fjorton medlemsorganisationer hantera deras rättigheter kollektivt. Det innebär att Copyswede samordnar förhandlingar och avtal med användarna, och sedan inkasserar och fördelar den ersättning dessa avtal ger. Detta avser främst licensiering av vidaresändning av radio och tv samt inkassering och fördelning av privatkopieringsersättning (PKE).

Copyswede söker nu en handläggare.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85