IT- och systemintresserad ekonom med konsultansvar

Rekryterare
ExOpen
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 februari 2018
Stängs
den 18 mars 2018
Kontakta
Christina Norin-Söderström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en erfaren ekonom och ledare? Har du ett brinnande intresse för teknik? Nu söker ExOpen dig som vill kombinera ekonomi, teknik och ledarskap!

ExOpen erbjuder en produktportfölj som täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens krav på processer och beslutsstöd. Genom ExOpens lösningar kan företag i realtid ta fram relevant kunskap från sina affärskritiska system. I denna roll rapporterar du direkt till COO och leder ett team om nio personer. ExOpen sitter i inbjudande och ljusa lokaler på Kungsholmen.

Om rollen
Rollen som ExOpen nu ska rekrytera är en helt ny tjänst. Internt kallas tjänsten Konsultansvarig då den innehåller ledarskap men där du parallellt med detta själv är operativ som konsult och levererar lösningar till ExOpens kunder. Det innebär att du skräddarsyr och bygger budget-, forecast- och rapportlösningar utifrån varje enskild kunds behov och önskemål. ExOpens kunder är oftast Business Controllers och Ekonomichefer varför det är viktigt att du kan förstå deras funktion och utmaningar. Du blir personalansvarig för ett självständigt och självgående konsult- och supportteam vilket är en grupp om nio personer baserade i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vem är du?
Du är troligen utbildad ekonom och gärna 7-10 års erfarenhet av att arbeta som Business Controller eller Ekonomichef. Du har tidigare varit ledare och har erfarenhet av att arbeta med prognos och budgetprocesser, nyckeltal och andra beslutsstöd. Du har ett genuint intresse för IT och databaser och är sannolikt nyfiken på att lära dig mer inom bland annat programmering och SQL.

Vi letar efter dig som vill kombinera ekonomi med IT, som är analytiskt, har siffersinne och kan vara en inlyssnande och rådgivande konsult till ExOpens kunder. Du är en problemlösare som tycker om att vara ute hos kund samtidigt som du också stimuleras av att kunna ”grotta ner dig” i Excel på kontoret. Du trivs med att leda andra och med att arbeta både operativt och strategiskt där du ser till affärens och teamets bästa.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar ExOpen med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta Christina Norin-Söderström (christina.norin-sodestrom@eqonomy.se) eller kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om ExOpen
ExOpen är ett företag som i över 20 år har hjälpt andra företag med budget och beslutstöd. ExOpen har idag över 400 kunder på den svenska marknaden, omsätter ca 45 MSEK och har i dagsläget 35 anställda.
För mer information om ExOpen, gå in på www.exopen.se