Erfaren ekonomiassistent inom kundreskontra sökes till Green Cargo

Rekryterare
Green Cargo
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 februari 2018
Stängs
den 28 mars 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Erfaren ekonomiassistent inom kundreskontra sökes till Green Cargo

Har du erfarenhet av att arbeta inom kundreskontra, och vill komma in i ett rutinerat gäng på ett stort och välkänt företag?

Om tjänsten
SJR söker nu för Green Cargo’s räkning en ekonomiassistent med erfarenhet av kundreskontra. Du kommer att få arbeta brett med hela flödet inom kundreskontra, och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta

  • Säkerställande av inbetalningar
  • Utredningar och avstämningar
  • Påminnelse- och dröjsmålshanteringar
  • Löpande kundkontakter
  • Hantering av osäkra fordringar
  • Bidra till att utveckla processer och rutiner inom kundreskontraområdet

Du kommer att ingå i ett redovisningsteam om 5 personer, och du rapporterar till chefen för kund- och leverantörsreskontra. Green Cargo sitter i ljusa och fina lokaler i Solna, med närhet till goda kommunikationer.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har ett par års erfarenhet av löpande arbete inom kundreskontra. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet, och du har erfarenhet av att ha arbetat i större affärssystem. Du har goda kunskaper i Excel, och det är meriterande om du tidigare arbetat i SAP.

Som person är du snabblärd, noggrann, strukturerad och har en god servicekänsla. Du är flexibel och öppen för förändringar, och du är en teamspelare med god förmåga till samarbete.

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SJR med start omgående, och som pågår till 2018-12-31. Därefter finns god chans till förlängning eller överrekrytering till kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Green Cargo kör 400 godståg varje dygn i Sverige och ersätter därmed 10 000 lastbilstransporter på vägnätet. I vårt nätverk trafikerar vi 270 platser i Sverige och Norge och med partners når vi hela Europa. Kunderna erbjuds möjligheten att märka sina transporter med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Green Cargo ägs av svenska staten. Koncernen har 1 900 anställda och en årsomsättning på 4,3 miljarder SEK (2017).

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.