HR-chef till Kungälvs Rörläggeri

Rekryterare
Maquire
Plats
Kungälv
Annonserat
den 27 februari 2018
Stängs
den 14 mars 2018
Kontakta
Mia Roos
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Tjänsten som HR chef är ny och du blir den första personen i HR-teamet. Du förväntas bygga en HR-plattform med policys och struktur. Det är stort fokus på optimering av roller och processer i bolaget kopplade till verksamheten och ett utvecklat arbetssätt. Som HR-chef är du drivande i att skapa förankring i organisationen, i nära samarbete med ledningsgruppen. Initialt har du tillgång till HR material inom Comfort-kedjan för att sedan anpassa det till verksamheten. Du har huvudansvaret för kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet och du säkerställer att alla arbetar enligt den förenklade certifiering som bolaget har gemensam med Comfort-kedjan. Med din breda HR-erfarenhet blir du specialisten på arbetsrätt och ett nära stöd till filialchefer, övriga ledare och medarbetare i bolaget. Du ansvarar för alla HR-relaterade frågor som kan uppkomma i ett affärsdrivet och entreprenöriellt bolag.

Ansvar och uppgifter:

  • Skapa struktur, ordning och reda och framtagning av mallar och rutiner för HR funktionen
  • Utbildningsfrågor och proaktiv kartläggning av kompetensbehov/utbud
  • Bolagets specialist inom arbetsrätt, lagar, avtal, policys
  • Hantera utveckling, avveckling och rekrytering av medarbetare och chefer
  • Värdegrundsarbete
  • Implementering och efterlevnad av kvalitets- och arbetsmiljöcertifieringen
  • Chefsstöd vid rekrytering, medarbetarsamtal, fackliga förhandlingar/kontakter, rehab
  • Förmåner och avtal
  • Tillsammans med VD och ledningsgrupp renodla roller och funktioner i organisationen

Vi söker dig med flera års erfarenhet som HR-generalist och god vana att arbeta brett med HR-frågor, för tjänstemän- och kollektivanställda, med fördel från entreprenörsledda bolag. Du har framgångsrik erfarenhet av att bygga HR-funktion samt implementera HR-frågor i organisationen och stötta avdelningschefer. Dina kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor är stora. Du trivs med en mix av strategiskt och operativt arbete och du har stark drivkraft för förändringsarbete. B-körkort är ett krav. Som person är du strukturerad, organiserad, rak och tydlig. Du är kreativ och kan bidra med visioner och långsiktiga planer. Vidare tror du på laget, är social och omtänksam, driven och framåt.

Om företaget
Kungälvs Rörläggeri AB är ett familjeföretag i tredje generationen som erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933. Vi är ett av Sveriges största VVS-företag med 240 anställda fördelade på avdelningar i Kungälv, Stenungsund, Gårdsten, Göteborg, Borås, Malmö och Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, entreprenader, service, dygnet runt-jour och värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. En gång kund – alltid kund. Kungälvs Rörläggeri ingår i Comfort-kedjan. Läs gärna mer på www.kungalvs-ror.se

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV på maquire.se senast den 14 mars. Vid frågor kontakta Mia Roos på 0723-28 22 53.