HR-konsulter

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 februari 2018
Stängs
den 29 mars 2018
Kontakta
Andreas Klingensjö
Anställningsform
Visstid

HR-konsulter

Vi söker drivna och engagerade HR medarbetare som vill bli en del av vårt framgångsrika gäng.

Vem söker vi?
Som HR-konsult hos SJR tillhör du vår härliga konsultgrupp och arbetar med uppdrag hos någon av våra kunder. Arbetsuppgifterna varierar beroende på kundföretaget och vi matchar alltid din erfarenhet och kompetens med kundens efterfrågan och behov.

Vi söker HR-konsulter inom hela HR-området såsom HR-chefer, HR-Business Partner, HR-specialister och HR-administratörer.

Då våra kunder har olika behov söker vi både dig med lång erfarenhet av HR-arbete och dig med något eller några års erfarenhet. Om du har specialistkompetens inom något HR-område, t.ex. förhandling, arbetsrätt eller arbetsmiljö är det meriterande.

Viktigast är att du trivs i konsultrollen och brinner för HR. Du trivs med att arbeta med människor och drivs av att konsultativt stötta chefer på olika nivåer. Som person är du flexibel, prestigelös och ansvarfull. Du är organiserad med en god förmåga att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är du en utpräglad servicemänniska som bidrar till en positiv atmosfär både hos vår kund och i vår växande konsultgrupp.

Vi tror att du har en HR-utbildning eller motsvarande. Du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på kundens behov och kan vara på både hel- och deltid. Vi söker både dig som vill ha en anställning hos oss på SJR och dig som vill arbeta som underkonsult.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Klingensjö, 0766-47 16 48 eller andreas.klingensjo@sjr.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande så välkommen med din ansökan snarast!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer och HR-medarbetare som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och HR. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.