Lockas du av att arbeta som registrator i en modern elektronisk miljö?

Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 februari 2018
Stängs
den 15 mars 2018
Ref:
994
Kontakta
Pia Leminen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som registrator på Finansinspektionen (FI) arbetar du självständigt och samtidigt sida vid sida med engagerade kollegor med registratorsuppgifter i en modern elektronisk miljö.

FI är en växande myndighet i ständig förändring, en viktig del i arbetet är därför att tillsammans med övriga registratorer på avdelningen kontinuerligt arbeta med att vidareutveckla arbetssätt och dokumenthanteringen inom myndigheten. Vi vill ha med dig i arbetet att skapa och bygga upp effektiva rutiner och processer.

I rollen ingår grundläggande registratorsuppgifter såsom att bevaka inkommande mejl och post, diarieföra allmänna handlingar och besvara förfrågningar. I arbetet stödjer du myndighetens medarbetare i diarieföring och informerar om hantering av allmänna handlingar. Du trivs med att vistas i en kunskapsintensiv miljö där du ständigt utvecklas i din registratorroll.

För den som har intresse av att arbeta med arkivfrågor finns även möjligheter att vara ett bollplank för vår arkivarie och därmed delta i arkivfunktionens arbete med att säkerställa ett långsiktigt bevarande av information på FI. Ett stort pågående projekt på avdelningen är införandet av e-arkiv.

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och ett par års erfarenhet från registratorsarbete inom offentlig administration. Har du arkivutbildning, registratorsutbildning eller motsvarande är det meriterande. Du har goda kunskaper om den lagstiftning som reglerar hanteringen av allmänna handlingar och är en van användare av något av de större ärende- och dokumenthanteringsystem som finns på marknaden.

Som person är du strukturerad, uthållig och självgående. Du bidrar med gott samarbete och en hög servicekänsla. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta t.f. avdelningschef Pia Leminen på 08-408 980 43.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass vilket innebär att svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll krävs för anställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 15 mars  2018. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 450 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!