Nyexad ekonomiassistent till utvecklande tjänst i Solna

Rekryterare
SJR
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 28 februari 2018
Stängs
den 29 mars 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Nyexad ekonomiassistent till utvecklande tjänst i Solna

Har du nyligen tagit examen, och vill arbeta som ekonomiassistent? Då kan detta vara en möjlighet för dig! 

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent, som kommer att vara behjälplig i det dagliga löpande arbetet inom leverantörsreskontra. Dina uppgifter innefattar bland annat

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Uppföljning av uteblivna betalningar
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • Delaktighet i bokslut

Du kommer att ingå i ett glatt ekonomiteam om fem personer, och du rapporterar direkt till chefen för kund- och leverantörsreskontra. Vår kund är en amerikansk aktör inom läkemedelsbranschen, och sitter i ljusa och fräscha lokaler i Solna.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har någon form av ekonomisk utbildning, gärna på akademisk nivå. Det är meriterande om du tidigare arbetat med liknande uppgifter men detta är inte nödvändigt.

Du har grundläggande kunskaper om Excel, och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då internationella kontaktytor förekommer.

Som person tror vi att du är teamorienterad, prestigelös, noggrann och villig att utvecklas.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SJR med start omgående, och som pågår till 2018-08-31. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.