TMF Group söker junior bolagsjurist

Rekryterare
TMF Group
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 mars 2018
Stängs
den 30 mars 2018
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik, Organisation
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en junior bolagsjurist till TMF Groups kontor i centrala Stockholm. Du ingår i ett team av tre andra jurister och rapporterar till Teamlead Legal.

Du kommer att arbeta brett och assistera dina seniora jurist kollegor med administrativa arbetsuppgifter och med att upprätta avtal, tolka och tillämpa lagar och andra regler. Du ansvarar även för upprättande av klientakter och för att se till att de är uppdaterade.

Tjänsten innebär många kontaktytor såväl internt och externt.

Vem är du
Du har nyligen avslutat dina juriststudier och är i början av din karriär. Erfarenhet av arbete och gärna från en internationell organisation är meriterande. Du arbetar noggrant och har en administrativ förmåga. För att lyckas i rollen tror vi att du har en mycket god kommunikationsförmåga både i skrift och verbalt, i svenska och engelska.

Som person är du positiv, resultatorienterad och har hög arbetskapacitet. Vidare har du god samarbetsförmåga, integritet och ett prestigelöst förhållningssätt. Du är analytisk, affärsmässig, lösningsorienterad och trivs med att arbeta strukturerat.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll som bolagsjurist hos en unik arbetsgivare. Du får möjlighet att arbeta i en internationell organisation i tillväxt med många utvecklingsmöjligheter.

Om verksamheten
TMF Group (TMF Sweden AB) är en världsledande leverantör av företagstjänster till kunder som är verksamma och investerar globalt. TMF Sweden AB fokuserar på att ge specialiserade, finansiella och administrativa tjänster till kunder runt om i världen. Med verksamhet i mer än 125 länder - och mer än 7000 anställda över hela världen - är TMF Group den globala experten som förstår lokala behov. TMF Group är engagerade i att snabbt spåra människor med potential och skapa möjligheter till utveckling inom företaget. Läs gärna mera på www.tmf-group.com

I denna rekrytering samarbetar TMG Group AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki, telefon 076-633 14 40 eller via mejl ulriikka@jurek.se

Sök gärna tjänsten snarast då intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.jurek.se