ISS söker Projekt- och förändringsledare i världsklass

Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 mars 2018
Stängs
den 31 mars 2018
Kontakta
Peter Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,6 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har över 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. Läs mer om oss på www.se.issworld.com

ISS söker kvalificerad Projekt- och förändringsledare som vill vara med och forma framtiden i ett av Sveriges största och ledande tjänsteföretag. För att uppnå ISS ambitiösa vision; ”The world’s greatest service organization” krävs en laguppställning utöver det vanliga. Därför vill vi nu få kontakt med projekt- och förändringsledare som är just det, något utöver det vanliga.

Om rollen
Inom ISS är förändring och strävan efter ständig förbättring en del av DNA. Utvecklingsinitiativen kommer dels från den kunddrivna operativa verksamheten och dels från staberna i både Sverige och den globala ISS organisationen. Det kan till exempel innebära ett nära samarbete med den operativa verksamheten i samband med kontraktsuppstarter i storleksordningen +100 MSEK. Det kan också handla om att etablera och anpassa globalt framdriven best-practice inom någon av ISS kärnprocesser.

Oavsett var initiativen kommer ifrån eller handlar om, så vet vi att goda idéer inte leder någonstans om de inte kan omvandlas i handling och resultat. Det är där du som Projekt- och förändringsledare bidrar med din magi.

Som Projekt- och förändringsledare ingår du i ett team av projektledare i företagets PMO som utgör en del av funktionen Service Excellence. Rollen rapporterar till Head of Transition & PMO. Tjänsten är på heltid och är placerad vid ISS huvudkontor i Stockholm, Liljeholmen. Resor förekommer i arbetet.

Vem vi söker
Vi söker dig som vet hur man driver förändring med både hjärta och hjärna. Du är van att arbeta i större organisationer med många kravställare och intressenter vars intressen du har förmåga att ta till vara och balansera till en framgångsrik helhet. Du är van att hantera budget och cost-control i större projekt och är förtrogen med etablerad projektmetodik. Du har högskoleexamen på minst kandidatnivå samt 5-10 års yrkeslivserfarenhet inom relevant område. Det är en förutsättning att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Självklart är du helt bekväm med de vanligaste MS Office programmen samt gärna ett eller flera projektledningsverktyg.

Vi tycker att det viktigaste är din personlighet och kompetens samt att du är lika nyfiken på att lära känna oss som vi är att få veta mer om dig. Som person är du trygg och förtroendeingivande. Ditt ledarskap beskrivs som entusiasmerande och tydligt. Din erfarenhet och kompetens inom projekt- och förändringsledning bidrar till att skapa en naturlig pondus kring din person. 

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en plats i teamet som skapar ”The world’s greatest service organization”. Vid ISS känner vi genuin stolthet och passion för det arbete vi gör och ser till att ha roligt längs vägen.

Rollen är centralt placerad i den svenska organisationen och erbjuder mycket goda karriärmöjligheter både i Sverige och utomlands för den som vill och levererar resultat. Givet ISS höga förändringstakt erbjuds goda möjligheter att vara med och påverka den framtida utformningen av ISS projekt- och förändringsmetodik.

Personlig professionell utveckling står högt på vår agenda – så vill du, vill vi!

Välkommen till oss!

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Palmqvist, 070 570 82 82. Ansök snarast, dock senast 22 mars, genom länken nedan eller genom att ansöka direkt via www.constatera.se.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!