Financial Controller till Interxion

Rekryterare
Interxion
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 mars 2018
Stängs
den 31 mars 2018
Kontakta
Simon Jordal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Financial Controller till Interxion

Med 49 datacenter i 11 länder och över 100 000 kvadratmeter aktiv datahallsyta är vi en ledande aktör i vår bransch. Och vi fortsätter att växa i en imponerande takt. Sedan 2008 har vi vuxit med i snitt 30 procent per år och investerar i både anläggningar och medarbetare. Som europeiskt ledande leverantör av moln- och operatörsneutral co-location, levererar vi datacentertjänster till mer än 1700 företag.

Som ett av Europas ledande företag i datacenterbranschen anställer vi folk med talang och energi för att säkerställa att våra kunder är nöjda och för att utveckla verksamheten. Vi ser oss som en öppen och framåt arbetsgivare som satsar på utbildning och personlig utveckling för vår personal. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga löner och förmåner liksom goda karriärmöjligheter och professionella utmaningar.

Just nu söker Interxion Nordic en Financial Controller för att stärka Finance-teamet som är en del av kontoret i Akalla norr om Stockholm. På Interxion Nordic erbjuds en fantastisk arbetsplats med positiva kollegor och utvecklingsmöjligheter. De är i en snabbt växande marknad som kräver kontinuerlig utveckling och förädling av hur de gör saker. Detta är inte bara inspirerande och utmanande, det är också väldigt kul! Om du vill bidra och vara med på resan, så tveka inte utan skicka in din ansökan till redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Financial Controller hanterar du direktsupport och rapportering av finansiell information som är till nytta för nordisk ekonomichef och ledningsgrupp. Du sköter controlling och redovisning för den svenska verksamheten och hanterar utmanande arbetsuppgifter såsom:

 • Utveckla och leverera finansiellt material: cash, bank och inköpsjournaler, kund- och leverantörsreskontra
 • Ta fram och analysera finansiella rapporter såsom balans- och resultaträkning
 • Hjälpa till med att blicka framåt genom forecasting, budgetering och budgetanalys
 • Ad hoc-uppgifter och projekt som sker på eget initiativ eller ekonomichefens uppdrag
 • Förbereda inför revision

Du samarbetar med dina kollegor och hanterar även redovisningsaktiviteter, fakturering och mycket mer! Du har dels kontakt med nordiska kollegor i Stockholm och Köpenhamn men Interxion är ett internationellt verksamt företag med goda möjligheter att knyta andra värdefulla kontakter inom företaget och runt om i Europa! 

Din profil
Du är analytisk, noggrann och resultatinriktad. Du är driven, flexibel och stresstålig samtidigt som du har ett proaktivt arbetssätt och är en utmärkt lagspelare.

 • Minst 2 års arbetserfarenhet inom redovisning och/eller controlling
 • Goda kunskaper inom ett eller flera av IFRS, US GAAP och SOX
 • Akademisk examen inom ekonomi
 • Van, lättlärd och intresserad av system
 • Mycket goda kunskaper i Excel
 • Flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med anställning hos Interxion. Interxion tillämpar 6 månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande och vi rekommenderar dig att ansöka så snart som möjligt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på SJR, Simon Jordal - Recruitment Consultant, 0766-47 16 39.